Ali je mogoče?? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

vesel -> Ali je mogoče?? (6.3.2008 21:22:34)

Moja hči bo maja stara 3 leta. Danes po popoldanskem počitku,ko je vstala se je začela čudno obnašat oz.nejevoljna,ful slabe volje ter začela narahlo jokat kot,da jo kaj muči. Pribl.po 15 min.ko je vstala iz posteljice ji zmerim vročino in je imela v ušeskih 37,3st.C. Jo potipam zraven ušeskov,če bi bila reakcija na vneto uho je bila rahla.

Zanima me ali je mogoče,da ima vnete ušeske tudi brez t.temperature??

hvala za odgovore in nasvet.

moje sonce -> RE: Ali je mogoče?? (6.3.2008 21:25:41)

pozdrav...ja je mogoče,to se je zgodilo mojmu sinku že kar nekajkrat,ampak vseeno k zdravniku,pa lp

tinaaja -> RE: Ali je mogoče?? (6.3.2008 21:34:17)

tud mene zanima ta odgovor, se nasa tud skoz po useskih boza, pa nekaj jokca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No upam, da niso useska.

lelaval -> RE: Ali je mogoče?? (6.3.2008 21:37:29)

Vnetje ušes lahko ima brez vročine. Bi bilo fino se pokazat pediatru.

muha1 -> RE: Ali je mogoče?? (6.3.2008 21:56:05)

Seveda je mogoče. Naša je imela sedaj že tretjič vnetje ušesk brez vročine in celo brez večjih bolečin. Pojdita k dr., morebiti bo potreben antibiotik.

cv105 -> RE: Ali je mogoče?? (6.3.2008 22:10:56)

tudi pri nas je vnetje ušes potekalo brez vročine ... je pa tako jokal od bolečin, da nam je bilo takoj jasno, za kaj gre ... dežurni zdravnik zvečer ni sicer "nič našel", pediatrinja nam je pa zjutraj takoj ATB predpisala

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.3.2008 22:50:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Una -> RE: Ali je mogoče?? (7.3.2008 9:42:16)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Vnetje ušes lahko ima brez vročine. Bi bilo fino se pokazat pediatru.

Točno tako.

ninocka -> RE: Ali je mogoče?? (7.3.2008 12:26:18)

Vedno  ma vnetje brez temperature (itak je nikol nima), tamal pa zdej tudi ne. Se pa ponavadi tavecjemu iz useska pocedi gnojcek, pa take slabe volje je oz. se kar stiska in crklja, kar ponavadi ne pocne.
Tamalmu se je pa zdej isto gnojcek poocedil, jokal zaradi boleci ni, je rekla P, da ni tolk hudo in ni dala antibiotikov ampak kapljice (Tobrex, so za ucke drugace).
Starejsi je pa enkrat mel vnetje lih, ko smo bli na pediatricni, pa  ni dobil nic, ampak mu je P tam samo operil predpisal in fajn nosek izpirat.

Anonimen -> RE: Ali je mogoče?? (7.3.2008 14:38:49)

Moja je ravno zdaj na antibiotikih, vneto uho- brez povišane telesne temperature.
ja, možno je!

Pajaca -> RE: Ali je mogoče?? (7.3.2008 15:21:41)

Ja je možno, zakaj pa ne? Naša je bila še zelo dobre volje zraven,da sem mislila, da se heca, pa so bila vneta ušesa.

Tud norice se prboli samo s pikami in čist normalno dobro voljo in brez temperature, pa še brez praskanja.

Stran: [1]