Halo... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dadica -> Halo... (1.2.2005 13:51:16)

Malo sem se spet oglasila,zadnji teden je bil res nor,tako da mi je primanjkovalo časa za računalnik,
pa sem se danes malo oglasila.
Moje :hudicek: še kar ni,sedaj imam že 8 dni zamude,v petek pa imava oba z možem pregled pri dr. KOvačevi v MB,tako da bomo takrat videli kaj bo rekla,do takrat pa samo čakam...:zmeden:

Lep pozdrav vsem forumkam:)-

tinka-pepa -> Halo... (1.2.2005 14:13:05)

zdravo

a test si naredila?:zmeden2:

dadica -> Halo... (1.2.2005 14:14:21)

seveda to je že ritual vsak mesec.:)-:)-:)-

Tejčika -> Halo... (1.2.2005 14:15:43)

ja in kakšen je? :zmeden:

baguSka -> Halo... (1.2.2005 14:20:23)

..le predvidevam da ni pokazal ničesar obetavnega,
drugače bi biu post malo drugačen..:zmeden2:

baguSka -> Halo... (1.2.2005 14:20:47)

Ampak dokler ni M se nikoli ne ve! A ne?;)

dadica -> Halo... (1.2.2005 14:21:49)

kaj misliš rezultat?
takšen kot vedno,jaz še nikoli nisem vidla dve črtici tako da mam občutek da jih moji testi sploh nimajo:)-

baguSka -> Halo... (1.2.2005 14:23:57)

:)-:)- dadica! Mogoče bi mogla v kakšno drugo lekarno zavit!?;)

dadica -> Halo... (1.2.2005 14:27:16)

ne morem če me pa že v vseh poznajo!sem z lekarnarcami kar na ti.
Ko vstopim mi že zavijajo kar rabim,ha,ha,ha:ups:

anadejka -> Halo... (1.2.2005 14:29:17)

Pišuka sam res morš met že mal loterijske sreče da dobiš unga z dvem črticam,oz.s pluskom.To ni fer,dej pišmo na podjetje CB,da mamo dost tega in nej začnejo delat samo še pozitivne CB:)-:)-:)-:)-

anadejka -> Halo... (1.2.2005 14:29:19)

Pišuka sam res morš met že mal loterijske sreče da dobiš unga z dvem črticam,oz.s pluskom.To ni fer,dej pišmo na podjetje CB,da mamo dost tega in nej začnejo delat samo še pozitivne CB:)-:)-:)-:)-

anadejka -> Halo... (1.2.2005 14:29:55)

ups:ups:

Marina_ -> Halo... (1.2.2005 14:32:55)

Halo dadica.Tudi jaz imam pregled pri dr.kovač ampak komaj marca.sem dobila napotnico za antisterilitetno anbulanto in danes sem zvedla da je pri dr kovačevi samo pogovor ona šele da na uz.in zato moram zdaj čakat 2 meseca in pol:zmeden:
daj prosim povej kako je to potekalo pri tebi

dadica -> Halo... (1.2.2005 14:36:54)

Halo, jaz sem se naročila septembra in sem prišla na prvi razgovor k njej v začetku novembra,potem mi je dala napotnice za laboratorij(2x daš kri,enkrat 9-14 dan ciklusa in enkrat med perilom)in napotnico za UZ v bolnici .Potem pa naju je naročila na 4.2,takrat bomo pogladali moje izvide in možev spermiogram dalje pa bomo videli ki je problem.

Upam da sem ti kaj pomagala
lp:)

dadica -> Halo... (1.2.2005 14:38:01)

andrejka verjetno je večja možnost da bom dobila na lotu:)-:duda:
malo šale mora bit,drugače bi se tak razjedle od skrbi

anadejka -> Halo... (1.2.2005 14:42:32)

He he Dadica kar je je dobr,ane.:rozica:;)

Marina_ -> Halo... (1.2.2005 14:42:50)

Ja hvala.samo ali se samo meni zdi al so v mb -sami pacari???:grrr:ni mi jasno zakaj tako dolgo čakamo???pazi to-jaz imam pco-levi jajčnik-od leta2003 in to izvem komaj 19.1.05 kaj je to normalno? se vem da to ne spada sem ampak naj mi kdo pomaga!:((in zdaj bom morala čakati 2 meseca na pogovor:zmeden:pol pa še 2 meseca za uz pa...bo minlo 2leti kot da bi reko keks.nevem no samo...
dadica tebi pa ful želim da vama čimprej rata!!!:rozica::angel:
aja pol bom že 27 let stara midva si želima zdaj...:((

baguSka -> Halo... (1.2.2005 14:46:55)

Frizerka sej bo že zdej boš vidla!;):rozica:

Marina_ -> Halo... (1.2.2005 14:52:39)

joj baguska upam...ravno zdaj sem se možeku spet zjokala:((ne morem več...oba ful trpima

baguSka -> Halo... (1.2.2005 15:01:45)

Ti kar jokaj Frizerka. S tem spraviš bolečino iz sebe in kar je najbolj pomembno in se lahko zarad tega vesela je to, da se lahko zjočeš svojmu možeku na ramenih.. Ene nimamo takih možnosti in je še mal težje. Imamo pa zato tale RR, ki nas rešuje in razveseljuje. In jst sm prou vesela vsake k jo najdem tuki gor, tud takih k jokajo, da lahko jokam z njimi. Drugač pa še vedno velja pregovor, da za dežjem vedno posije sonček, zato kar jokaj!;)

In prav je tako!:sloncek:

Marina_ -> Halo... (1.2.2005 15:04:40)

baguska tebe pa so mi:angel::angel::angel:poslali!hvala ti :rozica:jaz sem pač taka da vedno pomislim na najslabše...:zmeden:no je pa res da zdaj že upam da bo :duda:brez zdravniške pomoči...upanje ostane
HVALA

baguSka -> Halo... (1.2.2005 15:12:38)

Tud jst ti želim, da zdravniška pomoč ne bo potrebna, sej je tud men to neki najhujšga. Če je naravno je zakon in ni vrag da vama ne rata in tudi vsem ostalim!;)

Upanje ostaja do konca - dokler ne bomo vse zagledale težko pričakovanih :modri:!

Marina_ -> Halo... (1.2.2005 15:15:53)

:bravo::bravo::bravo:baguška tako se govori-in zame je že boljši dan!!!
včasih se pač moramo zjokat in malo naše dohtare pošinfat:ups:

luna39 -> Halo... (1.2.2005 15:37:09)

Pozdravček, vsem danes. Jest tud še upam.:angel::angel::duda::duda:

Skye -> Halo... (1.2.2005 16:02:23)

tud jaz mislim, da ni res, da ne bi mogli uspeti po naravni poti, sam upanja ne smemo nikoli izgubiti, pa seveda je treba pridno :sloncek::sloncek::sloncek:...brez tega bi pa res šlo bolj težko;).

močno držim :miska::miska::miska::miska: za vse punce tle, da bi po čim manjši liniji upora prišle do cilja, ki si ga vse delimo.....največjega zaklada...:duda::bravo::bravo::bravo:

Lep pozdravček
Skye

Stran: [1]