dory -> Hmmmmmm... (2.2.2005 7:01:19)
|
A se to..idealov res da ni..zal...ampak a je en normalen pogoj kot sluzba pa stanovanje ideal? Od same ljubezni res ne moremo prezivet...da pa otroku lahko se kaj nudis je vcasih bolj zal vec kot ljubezen... Ze ko bodo v vrtcu gredo pri cca stirih letih smucat...vecinoma vsi...kaj pa bo tisti revez,ki zaradi financne stiske doma ne bo mogel it? Mu boste doma rekle,da je ljubezen bolj pomembna in da bo ze sel? Se strinjam,da ce bi cakali,da bi blo res vse prerfect,potem vprasanje,kdaj bi mel otroke...sam tisti minimum pa ze mora biti zagotovljen...in ja,kdo se oglasa...sama sem se odlocla za otrocka brez minimuma...ampak se mi kljub temu stvari tko stimajo,da bova mela s tamalim prakticno vse...mam to sreco :)....se en otrok pa dokler ne zajadram v poslovne vode in se tam vsaj mal uveljavim nima prostora v mojem zivljenju...pa ceprav bi ljubezni ze verjetno mela dovolj...ampak psihicno in fizicno ne bi zdrzala...se raje posvetim 100% mojemu soncku... Moje skromno mnenje,tko da me ne kregat:ups:
|
|
|
|