Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 3D ultrazvok - dr. Lukman 6.3.2008 15:03:52
|
|
|
|
žarnica
|
Jaz sem bila v 25.tednu.ko sem bila pri njemu. NA vrsto sem prišla v enem tednu. Trajalo je vse skupaj več kot pol ure, posnel mi je filmčke na ključek in slikice (mislim,da jih je bilo okrog 40). KEr se ni dobro videlo,naju je poslal na kratek sprehod po Ptuju in smo potem še enkrat poskusili. Je bilo malo bolje. JE pa vmes preklapljal tudi na 4D.JAz sem z dr. Lukmanom zadovoljna,saj je tudi moj ginekolog. Cena je bila 60 eur.
|
|
|
|
RE: 3D ultrazvok - dr. Lukman 6.3.2008 18:23:23
|
|
|
|
kawasakica
|
pravzaprav ti je žarnica vse razložila, jaz bi samo dodala, da bi blo mogoče fajn it malo prej, jaz sem šla v 17 tednu in mam slikice, kjer je Luka celi gor, me je sicer naročil še enkrat za 25 teden ampak na teh slikah pa so potem že posamezni deli telesa, ker je dete že preveliko je pa res ful fajni, si vzame čas in ti vse razloži
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?