|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pršut
1.2.2005 12:21:15   
Čiračara
A ste se med nosečnostjo kdaj pregrešile s pršutom?:zmeden: Vem, da spada med bolj ali manj "prepovedana" živila, ampak včasih se mu enostavno morem upreti.
LP9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pršut
1.2.2005 12:22:47   
Anonimen
Jest se skoz bašem z njim :)-

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pršut
1.2.2005 12:23:57   
mata
Ni nič narobe, če se kdaj pregrešiš, je pa kriza bolj na koncu, če zatekaš (jaz sem bila zatečena kot balon) in potem soli tudi pogledat ne smeš, kaj šele, da bi jedla pršut!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pršut
1.2.2005 12:28:37   
*maja
O ja se mu nikakor ne morem upreti, čeprav moja G pravi, da ga naj ne bi jedla.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pršut
1.2.2005 12:31:20   
mata
Ni nič narobe, če se kdaj pregrešiš, je pa kriza bolj na koncu, če zatekaš (jaz sem bila zatečena kot balon) in potem soli tudi pogledat ne smeš, kaj šele, da bi jedla pršut!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pršut
1.2.2005 12:31:50   
mata
sori, prej mi ni hotlo vpisat - zdaj pa kar dvakrat:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pršut
1.2.2005 12:32:55   
hugolina
ojla!
Jest ga tudi obožujem in se z njim bašem in to še celo brez kruha (kruha ne maram lih najbol), pa sem vprašala G., pa je rekel,naj jem to kar mi paše.
No tolk se držim zdej nazaj, da ga jem v mejah normale, ker je pač slan.;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pršut
1.2.2005 12:39:15   
sabini
:sloncek::nosecka:ojla jaz tudi včasih kakšen košček pojem ampak zelo redko, ker se lahko okužiš s TOKSOPLAZMO ker je to surovo meso toksoplazma je lahko v njem ravno tako v nepasteriziranem mleku, in Toksoplazma gondii ki je pa v mačjih iztrebkih.Ni bolezenjskih znamenj razen blage gripe povzroči pa lahko resne težave pri otroku. Pomoje je to retkost tudi jaz se mu težko uprem ampak v zmerni koliočini čisto malo kdaj pa kdaj mislim da ne bo hudega, sem pa to prebrala v knjigi Nosečnosat. pozdravček sabina 26.t

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pršut
1.2.2005 12:39:18   
sabini
:sloncek::nosecka:ojla jaz tudi včasih kakšen košček pojem ampak zelo redko, ker se lahko okužiš s TOKSOPLAZMO ker je to surovo meso toksoplazma je lahko v njem ravno tako v nepasteriziranem mleku, in Toksoplazma gondii ki je pa v mačjih iztrebkih.Ni bolezenjskih znamenj razen blage gripe povzroči pa lahko resne težave pri otroku. Pomoje je to retkost tudi jaz se mu težko uprem ampak v zmerni koliočini čisto malo kdaj pa kdaj mislim da ne bo hudega, sem pa to prebrala v knjigi Nosečnosat. pozdravček sabina 26.t

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pršut
1.2.2005 13:50:56   
pravljica
sabina, če se bojiš pršuta zaradi tokse, je vseeno, če ga poješ en košček ali pa celega...če je okužen, je itak cel okužen ;)
drugače se gre pa tudi zaradi soli in zatekanja...to pa tak same veste, koliko je zaužijete, da ni glih pršut kriv
l.p.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pršut
1.2.2005 16:26:47   
morskadeklica
Sem že mislila da sem edina:)-:)-:)-:)-:)-

Že od nekdaj bi ga pojedla kar ga vidim. Kriza je bila sploh okol novega leta, kamorkoli sem prišla, je bil na mizi pršut. Mnjam. Pa se ga valda nisem branila. Pri ginekologinji sem bila zarad tega sicer kregana, ampak se mu pač ne morem upreti.

lp:muca:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pršut
2.2.2005 21:05:55   
svizika
Ce si toksoplazmozo ze prebolela, potem sploh ni panike. Jaz sem ga jedla celo nosecnost cist normalno. Cim manj kompliciranja s hrano med nosecnostjo, med dojenjem pa tudi. Jaz jem vse in mali raste kot car in nic ga ne zvija.

LP, Svizika

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?