|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnezij
1.2.2005 11:41:14   
malika
Zaradi tu in tam kakšnih krčev oz. topih bolečin v sp. delu trebuha, moram redno pit magnezijeve tablete. Poraba je kar hitra in me zanima, če se da to čudo dobit tudi na recept?

Lp :nosecka: 14,4/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magnezij
1.2.2005 11:53:03   
pravljica
ko sem jaz vprašala G, sem dobila negativen odgovor...je treba kar lepo vsak teden kupit škatlico :)-

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magnezij
1.2.2005 12:08:45   
malika
Pa naj bi imele nosečnice vse zastonj. Lepo a ne?:grrr:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magnezij
1.2.2005 12:09:58   
pravljica
mene je to prav presenetlo...3 na dan, ko pa vprašam, jih je pa not 20...halo?!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magnezij
1.2.2005 12:12:54   
NENAJANI
Jaz sem pila samo eno na dan. :zmeden2: Pa še to samo en mesec, drugi mesec nosečnosti, ko so se začele pojavljati slabosti!
Je pa :hudicek: full drag! Neverjetno, kaj vse je treba plačat. Kot nosečnice bi morale imeti to vse zastonj (po mojem mnenju, ne pa po Kebrovem!!)
:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Magnezij
1.2.2005 12:30:07   
Grascakinja
Ojla,

še ena so-magnesol-trpinka. Ni recepta... Jaz razmišljam, da bi enostavno zamenjala magnesol za Donat Mg in popila toliko, da bi pokrilo tisto eno tableto na dan. Ne vem... stroški so pa kar s temi tableti... Donat mi je vsaj bolj okusen, pa še pri prebavi pomaga...

LP

Pupa

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Magnezij
1.2.2005 12:36:52   
pupika
ojla,

Jaz pijem Donat, že od samega začetka, samo ga vedno prej pretresem, da nima več mehurčkov. Sem se pa tudi začela spraševati, če ima potem sploh kakšno učinkovitost, ker je na koncu polno takih malih belih pikic notri, ki naj bi bile magnezij, zgleda da potem niti nima več toliko magnezija.

Jaz sem se malo ustrašla, ker je gazirana pijača in me naj ne bi pile gazirane pijače.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Magnezij
1.2.2005 12:42:43   
ksenjak
Jaz tudi pijem Donat in res ne vem, če kaj pomaga. Meni bolj malo, tudi za zgago ne več. Sem zdaj začela jemati magnezijeve tabletke, če bo kaj bolje, so pa res strašansko drage.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Magnezij
1.2.2005 13:58:35   
lelaval

Evo še eno Magnesol trpečo. :( :)- :)- :)-
Tudi jaz moram jemat magnezijeve tablete, pa folno kislino lahko tudi kar do konca nosečnosti, ker je to dvoje baje odlična kombinacija po mnenju mojega G.:zmeden2:
Jaz vzamem 1 tableto na dan, če pa vem, da bom kje več stala ali hodila, pa še predtem vzamem eno. Mislim, da preveč le v času nosečnosti tudi ni najbolj dobro, kajti po porodu pa jih zopet ne boš več jemala.
Malika, teh tablet pa nikjer ne boš dobila na recept.

Uživaj.:rozica::rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Magnezij
1.2.2005 19:32:51   
Anonimen
vprasaj zdravnico, vem da se dobijo lahko na recept:), samo nevem ce so za nosecnice priporocljive:zmeden:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?