Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 2.4.2008 22:20:37
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina rumba kako si pa zves, kolko vlog dobi vrtec? Vprašaš ravnateljico. Naš vrtec oz enota vrtca Mojca ima čez 100 vlog, zaenkrat jih bodo sprejeli 14 . Enostavno nimajo prostora. V šolo gre ena sama skupina in par posameznikov iz drugih skupin. Edina možnost je prerazporeditev otrok znotraj obstoječih skupin (verjteno bodo to morali narest), pa kakega prej iz jaslic prestaviti, da bodo še za 14 malčkov prostor naredili. Ampak to je še vedno 28 otrok! Je pa res, da so eni dali vlogo v vsak ljubljanski vrtec, tako da v resnici en sam otrok čaka na sprejem v npr 10 vrtcih.
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 2.4.2008 22:55:20
|
|
|
|
pegi1
|
punce ni panike, če je katera zadnjič zamudila oddajo, so itak prestavili. zadeva se jim je zdela tako zanimiva, da bodo prispevek malo razširili ! mislim, da bo na sporedu jutri oz. najverjetneje pa celo v petek. vam bom javila takoj, ko izvem, kajti mam informacije iz prve roke
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 2.4.2008 23:14:28
|
|
|
|
emaa
|
Zato, da imajo starši vloge v več vrtcih so krivi tudi vrtci sami. Jaz sem mislila, da je dovolj, da oddam eno vlogo, obkrožim katere enote vrtca bi prišle v poštev, pa bi bilo. Ne, pa je treba v vsako enoto pošiljat, ker vsaka enota zase odloča, pol pa res ni čudno, da ne vejo koliko otrok v resnici rabi vrtec. Je pa problem, jaz ne razumem kako naj bi starš v 9 urah prišel po otroka, saj se moraš do službe tudi pripeljat, pa tisti, ki delajo v popoldanski izmeni, pa še je popolnih nesmislov.
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 3.4.2008 13:54:52
|
|
|
|
pegi1
|
ravnokar so javili, da bo prispevek o prezasedenosti vrtcev danes (četrtek) na a kanalu v oddaji SVET ob 18h, pa da vidimo, kaj bodo novega povedali
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 3.4.2008 14:12:14
|
|
|
|
pegi1
|
sori punce sem se zmotila, jutri ob 18h
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 10.4.2008 19:07:23
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, sem vas prebrala za nazaj, zdaj me pa zanima kaj so povedali v oddaji Svet? Kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 11.4.2008 20:33:12
|
|
|
|
tojeto1
|
Tole je pa res kruto, ampak verjamem, da so nekateri res pripravljeni narediti tudi to, da bi dobili vrtec. Res grozno, da moramo mladi starši razmišljati v tej smeri. Sramota državi!
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 13.4.2008 15:52:00
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba pegi1, sem prepozno videla tvojo informacijo. A so kaj pametnega povedali? Mene bo kar kap do konca aprila, saj je naš vrtec dobil 95 vlog za 1 starostno skupino, sprejmejo jih pa 12. zadnjič sem bila na razgovoru za vrtec...in mi je svetovalka rekla da so dobili 400 prijav imajo pa le 120 mest kaj nej rečem-KATASTROFA ZDEJ PA SAM MOLM DA BOMO SPREJETI. V Info-odločbe o sprejemu /nesprejemu v vrtec za september dobimo najkasneje do prvomajskih praznikov.
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 13.4.2008 23:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta mamica je dobila odvrnjen v vrtcu, kamor sem ga vpisala tudi jaz (sem videla na papriju, ki ga je kazala). To se pravi, če ona ni dobila, ker ima že enega v vrtcu, kako bom sploh jaz?
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 14.4.2008 9:06:10
|
|
|
|
Kalina
|
Za kateri vrtec se pa gre decembrka?
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 14.4.2008 11:55:29
|
|
|
|
cv3rklic4
|
e mMoje mnenje: Če je težava v tem, da imajo starši po več prijav in zaradi tega ni pregleda koliko je sploh v resnici prostih mest, bi morali narest enoten prijavni sistem - tako kot za npr. za srednjo šolo ali za faks. Pač nekam daš prijavo, napišeš lahko npr. 5 ali pa celo več vrtcev - po prioriteti. Potem pa te že nekje vzamejo, ne? A je tak sistem tako težko narest al kaj?
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 14.4.2008 12:15:24
|
|
|
|
felicia
|
vem da je izven konteksta ampak vseeno kdaj pa pridejo odločbe ali je otrok sprejet naj bi zdej april sam še vedno čakamo pa me zanima če je katera že dobila odločbo?
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 14.4.2008 12:40:32
|
|
|
|
Kalina
|
V Ljubljani bodo odlocbe maja.
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 14.4.2008 14:25:38
|
|
|
|
pegi1
|
kalina, slo je za vrtec pedenjped, tudi mi smo tja dali vlogo. felicia, odlocbe bodo verjetno res sele maja, sicer p ima vecino vrtcev komisijo sredi aprila, potem pa odvisno koliko so hitri s posiljanjem
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 16:48:35
|
|
|
|
tojeto1
|
Jaz tudi molim, da bo mesto v vrtcu za mojega malčka! Sem bila že lansko leto zavrnjena, pa še bratec hodi v ta vrtec, pa so mi rekli, da najverjetneje ne bom dobila. Tako bom morala še naprej furat enega v en vrtec, drugega pa na drug konc. Pol mi pa starejši joka, zakaj njegov bratec ne more z njim v isti vrtec. Katastrofa so ti vrtci! Kva šele bo, ko bodo šli ti otroci v šolo?? A tudi tam ne bo prostora???
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 16:53:04
|
|
|
|
lemavrica
|
V LJ so že danes prišle odločbe iz nekaterih vrtcev. Vem ker sem na žalost dobila zavrnitev
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 17:17:21
|
|
|
|
Kalina
|
lemavrica za kateri vrtec se pa gre?
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 17:26:09
|
|
|
|
lemavrica
|
H.C.Andersen v Šiški
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 17:35:16
|
|
|
|
Kalina
|
Aha, me je kr strah kaj nas caka. Ampak cudno, da ze tako zgodaj posiljajo odlocbe. Kdaj si pa oddala vlogo?
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 16.4.2008 22:02:44
|
|
|
|
felicia
|
uf madona mene je tudi malo strah pa še samo v en vrtec sem dala vlogo uf sem blesava.
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 17.4.2008 21:11:32
|
|
|
|
pegi1
|
evo odlocbe so zacele prihajati. jaz sem dala vlogo v vse vrtce v ljubljani in sem danes prejela ze 4 odlocbe, da smo zavrnjeni , in sicer za vrtce: vodmat (smo na 29 mestu), dr. france presern (79 mesto), ciciban (95 mesto), in hans c. andersen (64 mesto).. no se bojim da se bo tako nadaljevalo. res je da moramo pocakati se, da starsi dejansko vpisejo otroke, ker je veliko starsev dalo vloge v vec vrtcev, tako da se bodo nekatera mesta se sprostila, ampak vseeno, naval je ogromen!
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 17.4.2008 21:14:06
|
|
|
|
Kalina
|
Ojoj groza!! No vsaj veste na cem ste, pri nas Mladi rod, bodo informacije sele po 15 maju, do takrat bom pa obolela
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 17.4.2008 21:49:24
|
|
|
|
nejcko
|
V Andersenu se govori o cca 200 zavrnjenih otrocih se mi pa zdi, da veliko štale nastane prav zaradi tega, ker imejo starši po večih vrtcih vloge in zadeva postane povsem nepregledna. Ampak po svoje, vas pa razumem.
|
|
|
|
RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani 18.4.2008 0:05:48
|
|
|
|
pegi1
|
ja se strinjam, da bo stala, ker starsi dajemo vloge v vse vrtce, ampak ce je tko butast sistem in vrtci med sabo niso povezani, saj bi tudi jaz raje dalo 1 vlogo pa gor napisala prednostno listo, ne pa da sem napisala 30 vlog, pol pa se 30 vprasalnikov , se mi je ze mesalo, pa poglej zdaj same zavrnjene prihajajo, jooooj!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?