Magi* -> RE: vsi vrtci v Ljubljani POLNI!! (6.3.2008 13:24:13)
|
hm, meni je vse skupaj čudno. lani sem iskala vrtec za starejšo. vsi so me strašili kako nikjer ni placa in moram vlogo oddat vsaj 1 leto prej, pa na več vrtcev... tako sem tudi storila. sprejeli so jo v vseh 3. vrtcih. na sestanku sem pa malo poklepetala z ravnateljico in mi je zagotovila, da sploh ni take neznosne gužve (vsaj lani), da je problem v tem, da starši oddajamo vloge v več vrtcev hkrati, ker nam pač oni ne morejo zagotovit, da bo otrok sprejet v določen vrtec in poleg tega je ogromno vlog od otrok, ki ne živijo v Ljubljani - ti pa nimajo prednosti. pač tako je, da je malo zmede. nekje na netu je tudi objavljeno koliko prostih mest je v določenem vrtcu (se mi ne da zdaj iskat, sem pa videla to) in prav lahko, da je bil župan presenečn nad tem, da je "kao" vse zasedeno, če se zanaša na tiste podatke. sicer pa imam tudi jaz pozitivno izkušnjo z županom. sem klicala n-krat na razne službe MOLa za neko otroško igrišče, da je neurejeno in trava sega otrokom do pasu in čez ... pa nič. potem pa sem pisala županu, ki se je opravičil in obljubil, da bo igrišče nemudoma spravljeno v red. in res je bilo v enem tednu zrihtano.
|
|
|
|