Bauka -> Imamo novorojenčka, starejši otrok noče v vrtec (6.3.2008 9:36:42)
|
Pozdravljene, obračam se na vas in vas prosim za vaša mnenja in pomoč. Situacija ja takšna:imam 2 leti starega sina, decembra sem rodila hčerko. Do sedaj je bilo vse v redu, ima jo rad, večkrat jo poboža, ne kaže nobene agresiije ali ljubosumja. Imamo pa zadnja 2 tedna full velik problem oditi v vrtec. Doma, ko ga oblačim, me vpraša kam gre, mu rečem, da v vrtec in potem se začne jokat, noče se oblečt, obut... Celo pot do vrtca se joka (tudi ta malo vzameva s sabo) in govori, da ne gre v vrtec. Danes zjutraj sem na hodniku govorila z vzgojiiteljico, on pa je notri kričal:mami, mami. Srce se mi je trgalo. Ko smo ga uvajali pri enem letu, ni bilo takšnih izpadov, oz.še nikoli do sedaj. Vesno je zeloo rad hodil v vrec. Dala sem mu tudi eno igračo in mu rekla, da sta mu jo dali vzgojiteljici, ker je bil priden v vtrcu in je bil full vesel, vendar se načeloma izogibam podkupovanju (če bo kaj naredil, bo pa kaj dobil...). Tudi pogovorila sva se, reklla sem mu, da je on že velik in se gre igrat s prijatelji, sestrica je pa majhna, pa še samo spančka. Vzgojiteljica pravi, da, ko se zaigra, je potem vse ok. Zato vas prosim svetujte mu, kaj naj mu še rečem in kako naj mu razložim... Hvala in lp,Bauka
|
|
|
|