|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 9:42:47   
Dolina
oooo, tanaja* me je lih prehitela. :)-:)- Kok smo uskaljene.

Ja, evo1 pa tud mi pogrešamo. Upam, da je vse ok in da lepo skrbijo za njo. :rozica::angel::rozica::angel:

Baj, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 9:56:53   
barby*
Jutrooooooooooooooooooo:zajcek:

Končno spet z vami...
Včeraj je bilo tako pestro, da je imel dan premalo ur:)
Ob tem sem ugotovila, da sem res ena velika zgaga:sloncek: Po službi grem k okulistu in pred bolnico ugotovim da nimam zdravstvene kartice:zmeden: Zjutraj sem vzela materinsko (ponavadi je bila noter :zmeden2:) , brez preverjanja seveda...V službi sem že dala leče ven iz oči in si nataknila špegle, s katerimi vidim malo bolj kot nič, v bolnici sem seveda nameravla rečt da so od sestre (jaz sem svoje namreč "izgubila", če se spomnite8) )In tako sem mogla napol slepa iskat kartico po torbici , po denarnici, po avtu, potem sem šla še domov , pa v službo...kartice pa nikjer:zmeden: Pa sem šla še enkrat v bolnico, da jim pač razložim, da je ne najdem in da bom drugič prišla..pa da jim seveda povem da so očala od sestre:)-:)-:)- In na moje veliko presenečenje , ko sem sprejemni sestri razložila, da kartice ne najdm in da sem vse preiskala in da je ne najdem pa SEVEDA da s sestrinimi špegli nič ne vidim, me je kar vzela:bravo::bravo::bravo: juhu!!! Seveda sem morala potem še sestri pri zdravnici (očitno sem se tej potožila da sem zgubila očala ) povedat čigava očala imam ( zdaj že veste:)- )...Skratka vse se je dobro izteklo, ampak res sem ena velika zgaga...Najprej se grebem da me takoj vzamejo, potem pa takole:ups:

Potem pa dirkanje po mestu pa kontrola kaj je narejenega v stanovanju...bi blo boljše da sploh ne bi šla, ker so me s svojim blestečim delom prav zamorili:(:grrr:
Zvečer pa padec v komo:zaspan:

No dovolj o meni in mojih zdrahah8)

Najprej seveda VSE NAJBOLJŠE AYI ZA II. SVEČKO:darilo::torta::rozica::sloncek::bravo::darilo::torta::kuza:
Da bo še naprej tako pridna in seveda z odprtimi šapicami sprejela "bratca" ali "sestrico":duda:

Spacey vidim da je tebi tud na cuker udarilo:sloncek::sloncek::sloncek: Juhu, kolk je to fino ane?! Pa še :duda: paše!!!9nebesa

Našega:angel: tud kar razganja zadnje dni, trebušček mi kar poskakuje. Še ko so mi merili dioprtijo je sodeloval:)-:)-:)- Sem se mogla kar smejat, pa me je dohtarca prav čudno gledala, ampak me ni ganilo, ker je itak skoz pijana, pa verjetno vedno čudno gleda:zmeden2: Še sreča da ti optik še enkrat zmeri dioptrijo:bravo: Bog vedi kaj mi je v tisti minutki namerila:zmeden:

Tanaja* pa si je očitno danes privoščila spanec do konca:bravo::sloncek:

Aja, spacey, ker sem že povedala da sem ena zgaga...UZ mam ta petek...se opravičujem da sem vas zavajala:)-:)-:)- Upam da bomo tokrat videli vse moje:duda:
:)-:)-:)- Me prav zanima kako bo9nebesa
Čeprav bi morda lahko bili celo trije, glede na dogajanje v bušiju:zmeden2:8)

No zdaj pa šibam malo delat...
Se beremo!!! Pe ena:rozica: za vsako :rozica:

pa pa
barby:metulj:

P.S. Še vedno pogrešamo Evo:zmeden2: Upam da je vse OK z njo in Lukcem:rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 10:09:19   
barby*
:bravo: preden jaz napišem cel roman se že vse pofočkate:bravo::bravo:
Zdaj pa res že usklajeno dihamo:sloncek: ,,pa vse pogrešamo našo Evo..res upam da se nem čim prej javi z novico da je vse OK:rozica:

Drugače pa tud mene včasih bolijo členki:zmeden2: se se že bala da me je ravma napadla:zmeden: pa gre očitno še za eno :nosecka: tegobico:zmeden2:

Zdaj grem pa res delat...( še 14x..jupiiiii )

čauči
vaša barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 11:38:12   
Soncnica
Hoj punce!!

Kako ste kaj? Upam, da uzivate in se mate fajn. Vidim, da ste ful pridne in v zaletu :). Barby si mela pa srečo pri okulistu :)

Kako je kaj z vašo energijo? Jaz jo imam veliko, ko sedim in počivam ;);), ko pa se nekam odpravim, se počutim kot tovornjak, z velikim zagonom, ki mu po ene 200 m zmanjka goriva...

Kaj pa ta diskusija z bombažnimi plenicami, a ne prisegajo zdej vsi na "pamperske". Men se zdijo bolj praktične:)

Kar zavidam tisti, ki imate rok na začetku marca, jaz ga imam šele 24. 3. in imam še 50 dni

Aja, a katero bolijo noge, jaz imam zvečer kar "težavice" :)

pa pa, lepo se imejte

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 11:52:25   
spacey
Eiii rožice :rozica::rozica::rozica:

Glih kar sem pojedla še drugi krof, enga sm že na poti domov iz trgovine. Mnjami! :sloncek: Se še kar oblizujem. :)-:)-:)- Mi imamo tusi sonček in prav prijetno toplo je v zavetju. :bravo: Bom šla še ven na zrak, je treba izkoristit tak lep topel dan. :)

Hvala rožice :rozica: za čestitke in lepe želje naši :kuza: Ayi. 9nebesa

Tanaja* ne me strašit. :zmeden: A veš, da se meni isto dogaja kot tebi z desno roko in tut od enega 4 meseca dalje. Začelo se je pa tako: najprej se mi je dogajalo to, da ko sem se zjutraj zbudila nikakor nisem mogla desne roke stisnit v pest, ker mi je zategovalo vezi ali kite prstov, po vrhu vsega me je pa še elektrika tresla v živcu in za konec me je še cel dan ali pa večino dneva držal krč v tej roki. :(( :zmeden: :( Zdej je pa tako, vse je enako, s tem da je minila elektrika in krč, se je pa pojavilo mravlinčenje in bolečina v prstnih sklepih. :((:zmeden::( Jaz res že komaj čakam, da rodim da se mi moje telo vzposatvi nazaj v normalo in sploh da mi ti edemi izginejo. :grrr: Sej imam prste na rokah, kot čevapčiče in noge kot dva buhtelna in je že vse ravno (gleženj zlit s spodnjim delom noge). :(( :zmeden: :grrr: No meni je tut G rekla, da je to vse normalno in da naj pijem magnezij in kalcij. :zmeden: Bljek! :grrr: Tiste šumečke, z gnjusnim okusom, bljek! :grrr: :hudicek:

Barby* ti si pa res raztresena veš... :)- Najprej nas zavajaš s petkovim UZ, apmak ok...da pa zavajaš še sestre in zdravnike je pa huuudoooo! Kako ti to tako dobro uspeva?! :)- Pa si našla tvojo zdravstveno kartico? No, v zameno pa tebi škratje mal nagajajo. Le pazi se jih. :)-

Dolina jst tut naši :kuza: dam 2x na dan za papcat in je prav srečna. :)- In sem tut jst tega mnenja, da je tako boljše in bolj zdravo za naše :kuza:. :)
Za nohte bom pa mal pogledala, kaj jim manjka da se ti lomijo in cepijo. Ti sporočim, ampak če se motim tudi kalcij :zmeden2: bom mal počekirala. :)

Naš :duda: je pa danes malo bolj miren, ampak ne veliko bolj le malo. :)- :sloncek: No sej prav, da miga, da vem da je vse ok.

A se vam tut dogaja, da vas joške srbijo? :ups: :zmeden: Mene me danes desna tok srbi, da je joooj! Zihr mi raste in pol bo ena ogromna in ena komaj opazna. :zmeden: :)- 8)

Joj kaj jst pišem v javnosti :ups: bejbike danes pa mene malo razganja. :ups: :)- :)- :)-

Eva1 hitro se nam pridruži in naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo, me pa mislimo nate. :rozica::rozica::rozica:

No zdaj pa šibam ven na sončka se igrat z našo slavljenko :kuza: in se beremo kasneje...:rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa 33t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 13:09:31   
rainbow
Haj vsem:metulj:

Hvala za sočustvovanje ob mojem včerajšnjem jamranju. Sem danes šla vseeno z mojo pupo in z velikim trebuhom k zdravniku, ki je ugotovil, da je to viroza in da se mora čim več izkašljevat (hec je v tem, da ona tega še ne zna in pojma nimam, kako naj jo to naučim), noska čistit, pare dajat itd. V glavnem, v uspeh teh aktivnosti močno dvomim, ker smo zdaj v svojeglavi fazi in verjetno nobenemu otroku ne paše, da mu skozi nekdo šari po nosu itd.

Ne bom vam več nakladala o tem, ve samo uživajte in božajte vaše male telovadce, čestitke kužku, vsem tistim, ki še delate, naj vam čim hitreje mine.

Grem malo ležat, pol pa kuhat (mala aja)

Vas preberem spet zvečer!!
:nosecka:35t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 14:51:05   
BarbaraE
Madonca, ste bile že pridne danes. :) Sem vam kar fouvš, ker boste tiste, ki ste še po službah, šle kmalu že domov. Jaz bom pa tu do 19.

Spacey - nič nisi zabluzila, ko si prebrala, da sem imela vrtec na obisku in smo debatirali o Povodnem možu. Delam namreč v splošni knjižnici in so otroci prišli ob bližajočem se kult. prazniku malce na obisk k teti knjižničarki. V petek me pa tako še dva razreda prvčkov čakata.

No, itak grem pa samo še 4x v službo.

Aja, zadnje čase me daje huda lakota. A še katero? Mislim, meni je kar too much, skoz bi neki jedla. Dobro, da me mož v službi ne vidi, kakšne nezdrave prigrizke imam kdaj. :) Ali pa ko si grem iskat malico - jogurt (ok), polnozrnata štručka (ok), krof (ni glih ok), kakšna čokoladica za hude čase (ni glih ok, ker hudih časov ponavad ni, samo moje lačne oči). No, pa še kaj bi se našlo. Pa zadost o hrani, bom spet lačna. :)

Lepo preživite popoldne,

:nosecka: B

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   MARČEVKE !!!
2.2.2005 15:43:42   
barby*
haloooooooooooooo pupike:rozica:

Še ena urca in 14 dni....danes mamo ta dolgo..do 16h:zmeden:. Še dobro da je veliko dela ,da čas kar leti:kuza: Pa še kaj koristnega zase lahko naredim (poleg RR :)- )
So me namreč poslli po nek material v papirnico, jaz pa zraven hop na zavod za zdravstveno zavarovanje, tako da sem preklicala kartico (zdaj se bo ziher našla:)- ) in dobila potrdila za tačas dokler ne dobim nove, zraven pa še potrdilo za CSD za porodniško, tako da mi ne bo treba še enkrat hodit:bravo::bravo::bravo:juhu:sloncek:
Pa še Adriatic mamo v hiši, tako da sem tudi potrdilo o dodatnem zavarovanju že dobila :bravo::bravo::bravo:

Spacey a veš da mene tud zizike (beri joški) srbijo. Me včasih prav jezi k se ne morem popraskat, npr. v službi...bi blo mal hecno:)-:)-:)-
Boš pa prava atrakcija z eno ogromno in drugo normalno:)-:)-:)- vsi cajtngi te bodo polni:bravo::bravo::bravo: pa kolone bodo drle na obalo še pred začetkom sezone:)-:)-:)-
a ni fino če te razganja:zmeden2::sloncek::bravo:8):):)-;)

Sončnica še malo...pa bomo še bolj utrujene:)-:)-:)-..Meni pravijo naj se zdaj spočijem, ker potem "nema odmora" ...pa enostavno nimam časa počivat:zmeden:
Ja pa res da telešček (:)-...že zdavnaj ne več ) počasi izgublja človeško obliko..počasi postajam podobna slončku...v postelji pa kitu, ko lezen z desnega na levega...

Barbara ti pa kar uživaj v hrani...zdaj še brez slabe vesti:)- ...če tebi paše , otročku tudi:bravo:
Ti pa tudi že fino odštevaš dneve v službi ane?

Rainbow upam da se tavelika pupika čim prej pocajta:rozica: Čuvaj se da se še tebe kaj ne prime.

Tanaja kako kaj poteka prvi dan doma?9nebesa Verjetno uživaš 100 na uro, samo glej da ga ne boš preveč cukala:)-:)-8)

Dolina, nič nam nisi povedala kako boš oprala prevleke? Kako si se odločila? Pa upam da je pita uspela:bravo: Sicer pa naj ti bo, da takole prehitevaš , ker je tvoj rok precej bližje kot moj9nebesa... naj ti bo:)-

Sicer pa držimo pesti (že cel dan ) za Evo in Luka ter morsko deklico, ki mislim da ma danes izpit:bravo:

Žaža pa očitno štrajka:zmeden2:

Sem pa že zdaj obupana kako bo ko bom na porodniški:zmeden:brez računalnika:zmeden: Ker bom že v novem stanovanju:zmeden2: NIč, bo pa vsak dan hodila domov "na obisk" oz. na RR...čeprav bo treba čim prej nabavit računalnik:zmeden2:

Super ste punce:rozica::rozica::rozica:

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?