barby* -> MARČEVKE !!! (2.2.2005 9:56:53)
|
Jutrooooooooooooooooooo:zajcek: Končno spet z vami... Včeraj je bilo tako pestro, da je imel dan premalo ur:) Ob tem sem ugotovila, da sem res ena velika zgaga:sloncek: Po službi grem k okulistu in pred bolnico ugotovim da nimam zdravstvene kartice:zmeden: Zjutraj sem vzela materinsko (ponavadi je bila noter :zmeden2:) , brez preverjanja seveda...V službi sem že dala leče ven iz oči in si nataknila špegle, s katerimi vidim malo bolj kot nič, v bolnici sem seveda nameravla rečt da so od sestre (jaz sem svoje namreč "izgubila", če se spomnite8) )In tako sem mogla napol slepa iskat kartico po torbici , po denarnici, po avtu, potem sem šla še domov , pa v službo...kartice pa nikjer:zmeden: Pa sem šla še enkrat v bolnico, da jim pač razložim, da je ne najdem in da bom drugič prišla..pa da jim seveda povem da so očala od sestre:)-:)-:)- In na moje veliko presenečenje , ko sem sprejemni sestri razložila, da kartice ne najdm in da sem vse preiskala in da je ne najdem pa SEVEDA da s sestrinimi špegli nič ne vidim, me je kar vzela:bravo::bravo::bravo: juhu!!! Seveda sem morala potem še sestri pri zdravnici (očitno sem se tej potožila da sem zgubila očala ) povedat čigava očala imam ( zdaj že veste:)- )...Skratka vse se je dobro izteklo, ampak res sem ena velika zgaga...Najprej se grebem da me takoj vzamejo, potem pa takole:ups: Potem pa dirkanje po mestu pa kontrola kaj je narejenega v stanovanju...bi blo boljše da sploh ne bi šla, ker so me s svojim blestečim delom prav zamorili:(:grrr: Zvečer pa padec v komo:zaspan: No dovolj o meni in mojih zdrahah8) Najprej seveda VSE NAJBOLJŠE AYI ZA II. SVEČKO:darilo::torta::rozica::sloncek::bravo::darilo::torta::kuza: Da bo še naprej tako pridna in seveda z odprtimi šapicami sprejela "bratca" ali "sestrico":duda: Spacey vidim da je tebi tud na cuker udarilo:sloncek::sloncek::sloncek: Juhu, kolk je to fino ane?! Pa še :duda: paše!!!9nebesa Našega:angel: tud kar razganja zadnje dni, trebušček mi kar poskakuje. Še ko so mi merili dioprtijo je sodeloval:)-:)-:)- Sem se mogla kar smejat, pa me je dohtarca prav čudno gledala, ampak me ni ganilo, ker je itak skoz pijana, pa verjetno vedno čudno gleda:zmeden2: Še sreča da ti optik še enkrat zmeri dioptrijo:bravo: Bog vedi kaj mi je v tisti minutki namerila:zmeden: Tanaja* pa si je očitno danes privoščila spanec do konca:bravo::sloncek: Aja, spacey, ker sem že povedala da sem ena zgaga...UZ mam ta petek...se opravičujem da sem vas zavajala:)-:)-:)- Upam da bomo tokrat videli vse moje:duda: :)-:)-:)- Me prav zanima kako bo9nebesa Čeprav bi morda lahko bili celo trije, glede na dogajanje v bušiju:zmeden2:8) No zdaj pa šibam malo delat... Se beremo!!! Pe ena:rozica: za vsako :rozica: pa pa barby:metulj: P.S. Še vedno pogrešamo Evo:zmeden2: Upam da je vse OK z njo in Lukcem:rozica:
|
|
|
|