TinKiCa1 -> RE: boleče roke, boniška (6.3.2008 17:49:32)
|
Pozdravljena! S tem se srečujem že cel mesec! Najprej sem imela vsak dan bolj mravljinčaste roke..za znoret, ker nič ne moreš in tudi ponoči nism nič spala..potem so me začele v celih rokah boleti kosti! Ni kaj pomagati..pila sem kalcij, železo sm že itaq mela predpisan, nism smela jesti nič slanega (no, čim manj)..ampak vse je blo za en k:) Potem sem dobila antibiotike Amoksiklav- 2 škatli t največjih, ker sem imela tako slabo vodo! Mravlinci so se umirili, sedaj pa imam že nekje 14dni čisto trde prste! Naprimer časopisa ne morm listat :) pa sm se kr navadla..je pa res, da je bolje, če ne čutiš toliko prstev, kot pa da imaš mravlince..spim pa tko tko..en dan ja, drug ne! Privajam se :) Meni je hotela napisati takoj bolniško, ampak sm še študent, pa je ne rabim:) Odvisno od G! Upam, da se ti bo kaj umirilo, te pa čisto zastopim kako ti je..v moji nosečnosti je to edina neprijetna stvar, pa še noge mam že vse zabuhle :))) Srečno! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|