štajerke a kera pride? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

frutka_ -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:19:50)

Pride danes katera dol v črno škatlo???Jaz bi prišla pa avto imam, če rabi katera prevoz!:bravo:

JASNA D -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:24:41)

Avto imam, volje pa ne. Spijem še kak kafe, pa bo pol mogoče bolje. Lahko pa pridete k men pospravljat, se bo za vsako kaj našlo!

Jasna

india -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:36:08)

Pridem, pa avto tudi imam,hvala!
Za pospravljanje pa se zmenimo kdaj drugič, Jasna, danes se mi ne da:)-:)-:)-:)-!

Ro-La -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:36:21)

Če porihtam vse kar moram, pa če mi še kaj dnarja ostane:)-

Teni_ -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:50:12)

Se javljam na dolžnost. Mirno!
Seveda prideva, saj veš, da se redko zgodi, da midve ne bi prišle. Prevoz imava, pridem s taxijem(mama časti).
Sem komaj zdaj videla, da zunaj sneži. Pa nove vroče čokolade so dobili v Koloseju, moram it probat, če so dobre.

LP,
Mojca :rozica:

frutka_ -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:53:03)

OK!!!Super!Saj meni je zdaj možek ravno rekel, da je možnost, da še bo moral nazaj v služo skočit tako da bo rabil avto...v glavnem se vidimo!!!

Blink1 -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:54:10)

Ja...midve sva tudi imele namen priti:( Pa še sestrično bi pripeljala zdraven Pa pri nas ful sneži...:grrr: In ni šans da pridem z brega...Sploh pa ne z mojim avtom in Nejo v njem:ups:

Tako, da naju nebo:(( Miska...A mi boš v četrtek prinesla kataloge:zmeden2: Upam, da bo lepše vreme.

Spijte :kava: še za naju:rozica:

JASNA D -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 9:59:17)

No, pa je odločitev padla - Ivana se je zbudila, kašlja da je joj, pa boga revca ima očke cele vnete. Grem skuhat kamilce, da ji sperem tisto rumeno....

Mislim, da je v tem primeru bolje, da je ne peljem na hladno. Za pijačo bom pač v četrtek dala!

Jasna

malika -> štajerke a kera pride? (1.2.2005 10:01:04)

Jaz bi tudi prišla, pa nas bo zametlo tu na tem našem bregu. Joj :hudicek: kdaj bo že ta pomlad :bravo::morje:

Stran: [1]