Škodni manipulant (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Škodni manipulant (5.3.2008 20:50:50)

Danes sem dobila obvestilo, da bi me na eni naši zavarovalnici sprejeli na delovno mesto škodnega manipulanta. In nisem še uspela vprašati za podrobnosti.
Kako je s tem? Kaj natančno zajema to delo? Plača?

Aja, anonimna sem pa zato, ker sem zaposlena in je kar nekaj sodelavk na RR in nebi rada da prehitro izvejo da menjavam službo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nenny -> RE: Škodni manipulant (5.3.2008 21:07:29)

Ojla

Škodni manipulant dela na šalterju z ljudmi. Sprejema stranke, zbira prijave za škodne dogodke, jih evidentira in posreduje naprej škodnemu cenilcu. V bistvu si jih kot neka tajnica...Je pa odvisno od zavarovalnice. Nekje delaš le eno vrsto dela, drugje pa je potrebno škodo zapeljat od začetka do likvidacije škode in s tem tudi nakazila le te. In res vse je odvisno od zavarovalnice...velikost.....plače..

Anonimen -> RE: Škodni manipulant (5.3.2008 21:09:43)

Ja, nekaj so omenjali v tej smeri kar se dela tiče. Delala pa bi za zavarovalnico Triglav.

Anonimen -> RE: Škodni manipulant (6.3.2008 9:58:32)

Pri nas je plača za škodnega manipulanta tam okoli 900 e-bruto.
Delajo vse, tudi likvidacije in nakazila. Kolikor pa poznam Triglav imajo tam bolj razdeljeno ampak v smislu dnevov. En dan delajo samo  nakazila, en dan samo likvidacijo. Je pa čisto odvisno tudi kje v Sloveniji bi delala za Triglav.Je tudi po območnih enotah drugače.
Pa srečno!

Stran: [1]