Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bodoče mamice študentke 13.4.2013 8:30:54
|
|
|
|
brbrb
|
Pozdravljene punce! Pred kratkim sem pisala v to temo, da si doma želimo dojenčka, vendar si zaradi študija ne upamo storiti tako velikega koraka. No, 1 teden nazaj sem na CB zagledala . Hvala bogu so mi ostali samo še 3 izpiti, 2 kolokvija in 3 seminarske, tako da, če bo šlo vse v prvo, kot do sedaj bom v 2.polovici junija praktično konec z študijskimi obveznostmi za 1.stopnjo :) Kar se tiče diplome pa tudi že zaključujem laboratorijsko delo potem pa veselo na delo v obdelavo podatkov, spisati diplomo in jo pospraviti omaro do naslednjega leta :) Tako da gremo naprej z veliko dozo optimizma, da mi v letu 2016 uspe uspešno dokončati še magistrski študij. In po resnici povedano me sploh ne skrbi več tako kot prej ko je obstajala samo velika želja in hrepenenje po , tako da punce, kar pogumno!! Definitivno pa se najboljše stvari zgodijo spontano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?