zokica -> RE: Prekmurje-prlekija 08 (19.5.2008 16:54:29)
|
POZDRAVLJENE!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] no, malo sen pozna, ampak sporočan van, ka je točno na rok 27.4. ob 02.05 na svet prijoka naš male RENE, težki 3730g veki pa 52 cm. ka malo na hitro opišen mojo porodno izkušnjo. V soboto okrog 4 odvečera so se mi začeli popadki na 25 minut, te pa so se stopnjuvali, okrog devetih večer so bli na 9 minut, ob desetih pa sma z mojin šla za Rakičan, s popadki na 6 minut. gda sma prišla ta sen bila odprta od 3-4 cm, naredli so mi ctg, pol vurni klistri, pol dvanejstih pa sen že bila v porodni. malo čez eno ponoči, so popadki redno začeli šopati, bila sen odprta 8 cm, malo pred drugo pa smo šli v akcijo in ob 02.05 je blo vsega fertik. šlo je zlo hitro in vsi so bli ful presenečeni ( z meno vred ), ka sen rodila do konca odprta, pa to s svojimi popadki. dobila sen injekcijo pa svečko proti bolečinan samo malo prepozno, ka je te že šlo proti konci. malo sen bila raztrgana, samo me neje nič bolelo. moj je bija poleg pa je dosti bojše či maš nekoga polek sebe. v sredo sma že šla domu, žutico je da skozi tan. zej pa lepo rastemo. mleka neman več, smo na Aptamili na žalost, ka češ. v albumi so slike jih lehko poglednete. zej pa še grema malo vun uživajte papa
|
|
|
|