Anonimen
|
mi je res zanimivo, da tisto, da če mamica ne zmore prživljat otroka sama in rabi ogromen znesek preživnine zato, da otrok dostojno živi, bi lahko skrbništvo nad njim imel oče in bi mamica plačevala preživnino, verjetno precej nižjo kot jo mora plačevati oče, ko se gre za dobro otrok izključno...no to ste pa kr zignorirale....pa čeprav bi otroku verjetno blo boljše tko...tko da ne o tem da se gre izključno za otroka... in ne rabjo se vam smilit moji otroc, brezskrbi...ker zato ker ne bodo mel vse možno v rit stišano sam zato, da se mi stroški preživljanja povečajo, jim pač ne bo hudga.... jaz sem tudi pristaš tega, da se dli skrbništvo, je pa res da v tem primeru morta met obadva pošlihtano po glavi, kar pa v večini primerov ni tko....in v primerih k jih jaz poznam, so glih mamice tiste, k se temu blazno upirajo in niti pod razno ne pristanejo na to....normalno, je fajn met dodatnih 200€ na mesec.... pa še to me zanima, a takrat ko je otrok pri očetu, mu verjetno daste hrano za zraven, umiva se ne in oče ga ima na mrzlem? žalostno je da se stvari ne dajo normalno rešvat....in preživnina bi mogla bit to, kar je njen namen...vse ostalo bi se mogl dat pa dogovarjat....zato delno skrbništvo... in ja...če očka dobi večjo plačo, lahko mama zaprosi za višjo preživnino in jo navadno tud dobi...če se pa njemu prihodki znižajo, mu pa ne bojo znižali preživnine....niti enga primera ne poznam, kjer bi to nardili.... zato se mi tolk grauža vse skp, ker je tolk pristransko vse skp....mamica je zakon, pa k dostkrat čisto zgrešeno to.... bolj bi mogli prakticirat ta deljena skrbništva in s tem starše prisilit da normalno komunicirajo, se o otroku in o njegovih potrebah pogovarjajo in jh skupaj rešujejo... pa še tole....dokler so bli družina, otroka nista hodla v glazbeno, ker ( po maminih besedah) nista mela posluha tolk, kolkr je črno za nohti...smučala nista, ker je to grozno drag šport, ravno tko nista hodla k nobeni obšolski dejavnosti, ker itak pri ničemer nista pokazala vztrajnosti in je to samo slabo vplivalo na učni uspeh ( mamine besede!!) pol sta se pa ločla....otroka sta čudežno dobla posluh, celo tolk dobr, da jh je blo treba v privatno glazbeno vpisat, smučat je blo treba, vse možne krožke jih vpisat ( zato da ima otrok kaj za poičet in mu ne grejo bedarije po glavi...) itd....ženska je moja sorodnica, z mano sicer ne govori ker sem ji povedla tasvoje, pa čeprov je njen bivši kreten, samo to se mi zdi pretirano....
|