ninataja -> RE: Joj kako sem jezna ... (6.3.2008 12:11:39)
|
Sem včeraj poklicala potem v tisto cvetličarno. Očitno je gospa ki je dopoldne delala, povedla tej ki je popoldne za nastalo situacijo in je že pričakovala moj klic in bila naj dodobra pripravljena. Jaz pokličem, se predstavim, povem da sem včeraj zavila darilo, če se me spomni, nato povem da je bila najbrž napaka pri situaciji s plačilom in nikogar ne obsojam, da se pač zgodi ... Ona se pa začne dret, da kaj se lažem, da ona ni ničesar vzela, da kako si lahko kaj takega izmislim ... Da sem jaz dala 11 evrov in mi je ona vrnila jih 5 in ne 20 kot jaz trdim. Pol je pa kr neki začela da je ona včeraj tudi kupila nalepko za trolo, pa do jo danes ne najde (mislm, kaj imam pa zavraga jaz s tem, da si ti sklerozna?!) In da bi opazila če bi bil višek od zaklučku blagajne (najbrž je višek prej romal v njen žep) ... Jaz sem ji potem samo rekla, da ne prestopim vrat njihove cvetličarne nikoli več in da bom za to povedala tudi drugim in da naj si s tistimi 10 evri kaj lepega kupi, sam če ima kaj vesti si ne bo mogla in odložila.
|
|
|
|