Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nos... 5.3.2008 12:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 IZVIRNO SPOROČILO: little angel punce kaj ti "kolobarji" pol ko nehas dojit scasoma zginejo al nam to pol ostane za vedno? Itak, da ostanejo No, kolobarji seveda ostanejo, ampak se potem nazaj posvetlijo. Meni so se.
|
|
|
|
RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nos... 5.3.2008 12:18:51
|
|
|
|
Polynesia
|
Una bela zastavica ja hahahaha, tud jest sm blond
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 5.3.2008 12:19:03 >
|
|
|
|
RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nos... 5.3.2008 12:38:09
|
|
|
|
lunica 85
|
no kak lepo sta se pogovorile in je tudi meni žal da sem to povzročila.no pa sej zdaj vemo zakaj se gre.še vedno pa ne morem dat gor kok dolg sma že z dragim skupaj in me to zelo jezi.vse sem že probala in ne gre.groza
|
|
RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nos... 5.3.2008 12:49:56
|
|
|
|
Polynesia
|
lunica86 še tebi en
|
|
|
|
RE: kdaj se pojavijo temnejši kolobarji v nos... 5.3.2008 14:37:57
|
|
|
|
Mijavček
|
Evo jaz sem noseča 6t pa ne večji, ne temnejši kolobarji , samo bolj polne joške, ampak to je tud pred M, tako,da če ne bi bilo plusa na CB-ju in krvni test pozitiven, potem bi lahko rekla, da nimam nobenih drugih znakov. aja, razen, da sem skoz lačna, ampak to sem tud pred M, tako, da tud po temu ne bi mogla vedet.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.