ZmajTolovaj
|
Ne, to pa zihr ne drži. Ker Hrvati imajo bolj prosto po Prešernu vse skupaj in moraš včasih elektriko vleči bogu izza leđa. Mi smo jo že morali, tako da je boljši daljši kabel, mi smo kar 50-metrskega kupili (ker včasih je treba pač okoli kakšne prikolice npr. vlečt ali kaj takega). No, a vidiš, sem zgleda bolj nobel in samo po EU kampiram Če sem čist iskrena, sem bila samo parkrat s šotorom. Aja, najin šotor je tule, sem pa danes dobila mail, da so eksponati pred trgovino znižani 25%, če katero zanima (ene 4 šotore imajo postavljene, tudi tega najinega, za več pa ni prostora). Najin ima integrirano dno, sva se potem kar zanj odločila, bomo pač malo bolj pometali . Med spalnicama pa je ena pregrada, ki se da tudi odstranit (tam na tlorisu od šotora lahko vidiš, da je prekinjena črta narisana, pri fiksnih pregradah pa je neprekinjena črta, denimo tule, glej tlorisno razporeditev). Jaz sem bolj za plinski kuhalnik, ker mi je všeč, imam dosti izkušenj, je hitrejši in nisi direkt odvisen od elektrike - čeprav v nevihti, ko bo štrom ven zmetalo, tud najbrž ne bom kuhala kofeta . No, odločitev posameznika, res je, da maš el. na pavšal in je za izkoristit, ampak ... Aha, naša kamp destinacija je letos Čikat na Malem Lošinju. Sem rezervirala parcelo ob morju v senci in upam, da bo vse bp. O šit, plačala je še nisem, še dobr da sem se spomnila!! Grem kar prec plačat, da slučajno ne pozabim.