katero zobno pasto (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

tanja75 -> katero zobno pasto (4.3.2008 22:36:55)

Naš 3 letnik si zobe pusti umivat, vendar paste ne mara. Kupla sem otroško od Aquafresha.  Mogoče smo jo uporabili ene 2. Očitno mu okus ne odgovarja.
Prosim svetujte mi katero imajo vaši radi. Malo me skrbi, ker so se mu začele na spodnjih treh zobkih delati zelenkaste oblogice čisto pri dlesni, ki samo s ščetkanjem ne grejo stran.

N _ B -> RE: katero zobno pasto (4.3.2008 22:39:41)

Elmex (DM ali Műller)

ona -> RE: katero zobno pasto (4.3.2008 22:45:38)

za hčerko in za sina sem vedno uporabljala od vademecum roza zobno pasto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

norge -> RE: katero zobno pasto (4.3.2008 22:57:16)

Naš ima rad Vademecum roza zobno pasto ali pa še boljše - DM ova zobna pasta za otroke (tudi taka roza, jagoda - prav njihova blagovna znamka). Je pa tud za darilo dobil aquafresh in je tud ni maral

blak -> RE: katero zobno pasto (4.3.2008 23:03:16)

Od Wellede. Kupiš v Mullerju ali DMu.

lelaval -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 7:09:04)

vademecum roza zobno pasto

To ima tudi naša najmlajša rada.
Kaj pa, če gresta skupaj v trgovino, pa naj si sam izbere pasto - s spidermenom ali kakšnim takšnim junakom - res, da so malo dražje, a važno je, da si bo začel umivat zobke. Pa mogoče še ščetko menjate. Moja najmlajša si tudi ni hotela umivat zobk, pa ji je hči za finto posodila svojo električno (seveda z novim nastavkom), pa ji je bilo interesantno in si je en čas umivala z električno, en čas s čisto navadno, zdaj pa ima tako z lučko). Saj zame so vse paste in krtačke iste, a pri otrocih pa deluje, če poskušaš spremembe.

anitaz -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 7:27:05)

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Od Wellede. Kupiš v Mullerju ali DMu.

Naša ima tudi to in nikoli nobene druge, pa se še ni pritožila.

malecka -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 7:39:36)

Naš triletnik, ne mara zobne paste in peremo brez. Saj zobna pasta ne očisti zobkov temveč krtačka. Tako je meni rekla zobozdravnica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Glavno je to , da z pravilno tehniko zdrgneš zobke.

MAŠKA -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 8:08:25)

Mi imamo pri 2,5 letnici še vedno Nenedent za prve zobke in ima lepe bele zobke. Kupili smo jo v Tušu, misim, da jo imajo tudi v lekarni.

Nika v službi -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 9:08:39)

Mi že od 18. meseca dalje uporabjamo First Teeth - dobiš v lekarni. Naša jo ima zelo rada.

Spark -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 10:25:45)

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Elmex (DM ali Műller)

Ej ta je pa zakon. Baje so to zelo fajn zobne paste.
Naša ima rada tudi od Vademecuma roza, ker je narisan krokodil. Malo kombiniramo pa je, enkrat z eno drugič z drugo pa sva dogovorjeni.

noe -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 12:01:14)

Naš si pusti umivati samo z Nenedent, vse druge pa kr špuka ven.

Sofi -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 12:54:07)

Moja dva pa pri tem nista izbirčna. Kupujemo različne zobne paste in je vse o.k. Imamo probleme, ker bi še in še paste, pa je seveda ne dobita, zjutraj in zvečer samo za malega graheca. Hja, smo različni...

lp

lelčy -> RE: katero zobno pasto (5.3.2008 16:12:13)

naša ima prav tako najraje vademecum roza

nežka -> RE: katero zobno pasto (6.3.2008 13:55:57)

Mi imamo Avalon gel, za zobke, ima dober okus po jabolkih, tako da si moj sonček še potem ko mu jaz umijjem, kar krtači in melje ščetko po zobeh.

Majabo -> RE: katero zobno pasto (6.3.2008 19:15:22)

od welede

SISI25 -> RE: katero zobno pasto (8.3.2008 10:17:30)

Mi imamo tudi First Teeth, pa še poje jo lahko. Dobiš jo tudi v Sanolaborju.

Stran: [1]