Bejba -> RE: Apartmaji na Rabu (7.3.2008 9:45:41)
|
Ojla, sem te zasledila, pa ti sam podam moje mnenje. Midva sva bila na Rab-u, na rajski plaži, ko sem bila jaz prvič noseča, pa mi je bilo tako mimo, da bolj ne. To je zame daleč od rajske plaže, sploh pa mi ne potegne za otroke. Meni na splošno mivka na plaži ne potegne. Prvič, ves si od mivke in mivko imeš v torbi, v sončni kremi, na sebi, na brisačah, še en teden po tem najdeš kje mivko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ko je sonce, je ta mivka tako hudičevo vroča, da bos še do morja ne moreš prit. Voda je vsa umazana od te mivke, skratka meni se je ta plaža (in vse ostale, kjer je mivka) totalno zamerila. Pa še ful dolg moraš hoditi, da lahko sploh zaplavaš normalno, ker je ne vem kok metrov zelo, zelo nizka voda. Ok, saj za otročke je v redu, ampak kar je preveč, je pa preveč. Mene je minil zaplavat, ker sem tok časa brodla po tisti plitvini. Za moje otroče in za nas imam rajši plažo z malimi kamenčki, kjer se ravno tako lahko igrajo. Ampak to je samo moje mnenje. Upam, da najdete svoj "rajski kotiček". Kako ste kaj drugače? Lahko mi pišeš tudi na ZS. LP; Bejba
|
|
|
|