|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesposobni na CSD
31.1.2005 19:42:13   
SANDY
No, vem da je že teja. jamrala, da so bili nesramni, pa še od katere, da so nesposobni, zej pa še jest pristavljam svoj pisker...ene ste dobivale premalo otroškega dodatka, jest pa preveč od oktobra..in bo seveda treba vrnit. Ni mi za tist par jurjev, sam babe na socialni imajo očitno preveč časa za kofetkanje in premalo za razmišljanje :hudicek::hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nesposobni na CSD
31.1.2005 19:44:37   
mammika
Oj...a ni tko da če so po njihovi krivdi nakazali tebi preveč da ti denarja ni treba vrnit??' Zadnjič sem neki podobnega nekje zasledila, pa se ne spomnem več točno kje...mal se pozanimaj...

LP

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nesposobni na CSD
31.1.2005 19:45:59   
SANDY
A res...z veseljem jim kaj lepega napišem:hudicek:. Mogoče bo katera vedela, če je temu res tako, pa grem takoj v akcijo! Sploh če je z zakonom ta teza podkovana!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nesposobni na CSD
31.1.2005 19:54:58   
Annny
Hehe, mamo zgleda vse štiri isti CSD:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nesposobni na CSD
31.1.2005 20:06:44   
polona2
:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nesposobni na CSD
31.1.2005 20:21:48   
Annny
:)-:)-:)- No, vsaj ena!!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nesposobni na CSD
31.1.2005 20:25:03   
SANDY
heheh, no eto, kaj vse ne doživiš :)-:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nesposobni na CSD
31.1.2005 20:25:30   
TaRe*
zgeda,da jim je to v navado prišlo.
Jaz sem tud lani preveč dobivala.....sam se mi zdi,da sem se sama zmotila..:ups:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nesposobni na CSD
31.1.2005 20:27:10   
SANDY
Jest sem dobila danes pošto z novo odločbo in na koncu še dopis, da so mi zaradi zmote preveč nakazovali, in da imam mesečno tolk in tolk dodatka :pujs:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nesposobni na CSD
31.1.2005 22:48:40   
sonček2*
Aja, sam pomoje bodo sam tiste obvestil, k so kao preveč dobival, tiste s premal pa dvomim da bodo obveščal

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nesposobni na CSD
1.2.2005 7:06:46   
dory
O sandy...tud jest dobivam prevec dodatka in ga moram zato vracat:zmeden:...baje imam prevec denarcka:zmeden:...hm kje ze:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nesposobni na CSD
1.2.2005 10:01:11   
ZARA
ja kaj zdej toooooooooooooo!!?????
Jst sem tud dobila odlocbo,da dobivam prevec dodatka...in to je 5630/mes...zdej bom dobivala mal cez 4000,za pop.....!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nesposobni na CSD
1.2.2005 12:32:54   
kimi
Sandy jaz moram 15.000 sit vrnit zaradi tega ker so mi preveč poslali in to po njigovi krivdi, ker sem jaz svoje ukinila oni so mi jih pa kar pošoljali dokler nisem šla na CSD in jih opozorila

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nesposobni na CSD
1.2.2005 13:31:31   
SANDY
Kaj naj rečem-ŠLAMPARIJA!!! :hudicek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nesposobni na CSD
1.2.2005 13:40:38   
KIRA
če so ti preveč dali še ni tako hudo. mene so skoraj za 20 jurjev okrog prinesli:grrr::grrr: (mesečno), ker so mi premalo nakazovali. sama nikoli ne bi ugotovila, so pa najbrž še enkrat preverili odločbo in sem pol dobila poračun. vsaj nekaj pozitivnega od CSD.
sicer pa se strinjam - šlamparija!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nesposobni na CSD
1.2.2005 14:49:01   
Annny
Jaz pa ne bi vrnila, ampak bi se najprej obrnila na njihovo pravno službo...kaj se bodo zafrkavali, malomarneži:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nesposobni na CSD
1.2.2005 14:53:11   
kofetek2010
To se je meni tudi zgodilo - so napačno obračunali (se niti ne spomnim točno kaj) in potem mi enostavno nekaj mesecev niso nakazovali, dokler si niso njihove zmote povrnili. Me zanima, če bodo letos spet to ugotovili in si "poplačali" svoje napake.
:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nesposobni na CSD
1.2.2005 14:58:27   
polona2
Saj vem, da to ne spada ravno sem, samo sem kar malce :grrr:, npr. CSD se zmoti in vi morate potem vračat denar, tistim prevarantom, ki so zaradi ponarejenih diplom dobivali večjo plačo, pa tega denarja ne bo treba vrnit, saj vem, da pač obstaja pravna razlaga za te primere, samo te stvari me pa razkurijo do konca :grrr::grrr::grrr:...

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nesposobni na CSD
1.2.2005 16:09:34   
ZARA
TOCN TKO polona2!!!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   nesposobni na CSD
1.2.2005 16:10:40   
m.
Tudi jaz moram vračat. Ali ste kaj klicale, ali šle tja? Kako ste vrnile? V enem znesku, ali ti kar avtomatsko manj pošiljajo?
No, verjetno bom morala kar poklicat.

:muca:

P.S. V odločbi so si kar izmislili, da nisem nakazala regresa (prišlo pa je do drugačne zmote).LP

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?