|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj anredite z 'neuporabnimi' oblač...
31.1.2005 19:17:32   
HuAnita
Hudo mi je, ko mi kdo prinese kakšno obleko za :muca:, pa je:
a) že zdaj tesna
b) obupnih barv/barvnih kombinacij
c) neuporabna (npr. dobiš bodi-kratek rokav št. 62, pa že zdaj nosi 68, ali pa druga skrajnost, prinesejo ti bundico velikosti 3 (leta:zmeden:))

Do zdaj sem bila v takih primerih tiho, ampak mi je škoda, ko nekajterih stvari nikoli ne bo mogla oblečt, vsaka stvar, ki je ni treba kupiti, pa itak ful prav pride...

No, kaj naredite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.1.2005 19:24:19   
KIRA
jaz sem jih vrgla v zabojnik za stara oblačila. (en "kolega" od mojega moža in njegova žena sta mi prinesla kup ponošenih oblekc, ampak res PONOŠENIH. niso še po šivih narazen šle, ali bile raztrgane, ampak so bile pa sprane in raztegnjene itd. sem mislila, da jih bojo refciklirali ali pa da jih dajo kakim ciganskim otrokom, pa jih nisem stran vrgla. mene bi sram bilo prit na obisk in otroku prinest take ponošene cunje, ki niso za nikamor. ta dva sta mal čez les ali pa škrta.:zmeden:)

sicer pa se veslim vsake oblekce, ki mi jo kdo podari, če je le kolikor toliko v redu. mi vsaj ni treba kupovat. 9nebesa

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2005 19:27:24   
india
Ja,če dobijo kaj premalega, lepo vljudno rečem, da so stvari premajhne, če pa so prevelike, pa jih šparam. Barve,...ja, ponavadi se takih stvari znebim, jih dam komu ki mu je to všeč....
Drugače pa sem dogovrjena z vso žlahto, da mi raje dajo bone ali pa da grem z njimi,ko hočejo kaj takega kupit.:miska:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2005 19:37:42   
Anonimen
Vse roma v kontejner rdečega križa.:((:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2005 19:40:14   
SANDY
Jest kar sem dobila, pa mi ni bilo všeč, sem dala nazaj v vrečko, ker ta sposojene oblekice, vrnem 8)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2005 19:41:23   
neja
Ponavadi na Karitas. LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2005 19:43:32   
HuAnita
mislila sem predvsem na nove obleke, še z etiketami...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2005 19:44:37   
SANDY
prosi za račun, pa pojdi zamenjat...:pujs:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2005 22:24:47   
Gina
Jaz sem oblekice dala kolegici, ki jih je bila vesela, sedaj pa je ona meni nazaj moja in njena oblačila. Kar vmes ponosijo, da ni več uporabno, vržemo stran.
HuAnita, pa kaj ne boš imela še kakšne bebike, da bi za njo šparala?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2005 9:00:26   
NinKa
Mi na sreco nismo se dobili nic takega, da mi ne bi bilo vsec. Ok, tiste stvari, ki sem jih dobila, ko smo cel cas mislili, da bo puncka sem dala v vrecko in nekaj sem jih vrnila, nekaj sem jih obdrzala.

Ker je bil fantek, smo mu vse stvari kupili nove in te ta lepe (to je vecina) sedaj pospravim, ostale ponosene vrzem vstran. Pospravljene imam v skatli, ker ceprav sedaj ne bi imela :duda: mislim, da sem pri 24 letih premlada da bi rekla zadnjo besedo glede tega - sparam, mogoce bom kdaj se rabila.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2005 9:20:24   
puncica
Jaz jih shranim v omaro, ker še nismo zaključl z eno punčko, tako da mogoče pa bodo prav prišle pri naslednjem dojenčku. Glede večjih oblekc, pa tud bomo vidl kako pa kaj, ko bo stara 3 leta, če ne bomo pa spravl.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2005 9:56:39   
malika
Jaz kar direkt povem, da je premalo,...in jih prosim naj mi povedo v kateri trgovini so kupili in grem potem menjat.Sicer pa nasplošno dobim od drugih zelo malo oblekc, tako da nimam kja dosti takih težav.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2005 12:33:45   
kimi
Če so prvelike šparam če so pa premajhne tudi saj bomo še kakšnega naročili

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2005 12:51:01   
ana1
Pri prvih dveh sem bila bolj "šparovna" in sem bila vsake oblekice vesela in jo tudi nosila /to je bilo 10 let nazaj/; sedaj pa sem bolj izbirčna, ko dobim oblekice /sposojene/ pregledam, kar mislim, da bo uporabno operem in označim, kar mi manjka dokupim v redni trgovini ali pa v trgovini z rabljenimi oblačilci - če malo prebrskaš dobiš kar lepe oblekice. Na srečo poznam mamico, ki je bolj na tesnem z denarjem in ji dam premajne stvari in jih je vesela /tudi jaz sem bila pred 10 leti vesela oblačilc, ker smo bili bolj na tesnem z denarjem/.
Se je pa že zgodilo, da sem dobila oblekice, ki mi niso bile všeč - sem se lepo zahvalila in se jih dala naprej. Če mi kdo ponudi vedno vzamem, potem pa pregledam in se odločim.
Ne bomo pa več šparali oblačilc, ker smo zaključili - imamo že :metulj::metulj::metulj:

lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......