Dobila potrdilo!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Rosana -> Dobila potrdilo!!!! (31.1.2005 19:06:54)

Sem ga dobila, potrdilo, da dojim, namreč. Pri ginekologu za pet jurjev. Zdravniška potrdila toliko stanejo, a kaj je pet jurjev proti izgubi službe? Pa sem samo povedala, da dojim in kolikokrat na dan.
Če bo še katera v podobni situaciji, vedite, denar je sveta vladar...
LP Rosana

KIRA -> Dobila potrdilo!!!! (31.1.2005 19:19:55)

najprej čestitam! da si ga dobila:bravo::bravo:. drgač pa se mi zdi svinjarija, da je treba tako stvar plačat. kot da bi plačala potrdilo o roku poroda itd.:zmeden:

Annny -> Dobila potrdilo!!!! (31.1.2005 20:20:11)

5 JURJEV, al kaj:ups::ups::ups:
Jaz bi naslednjič zahtevala cenik potrdil in se prepričala o ceni. Pred časom se je cena gibala med 2-3 jurji.
Tudi jaz sem 1 mesec nazaj rabila neko potrdilo in mi ga je G napisal zastonj!

LP

Minkaa -> Dobila potrdilo!!!! (1.2.2005 10:26:10)

Za kaj se pa potrebuje ti potrdilo?
:zmeden:

Naty*Taja -> Dobila potrdilo!!!! (1.2.2005 10:41:53)

Moram nekaj pripomnit! - Namreč jaz sem plačala tudi potrdilo o roku poroda, oz o nosečnosti, ki sem ga potrebovala za socialno!! Sicer samo 1500 sit pa sem bla vseeno šokirana!
Mislim, da je res ves point v denarju!
Zaka vraga so potem tisti, ki ga imajo preveč ponavadi tak zagrenjeni in nezadovoljni?!!!
Sploh ni nobene logike v tem nelogičnem svetu!!

malika -> Dobila potrdilo!!!! (1.2.2005 10:47:28)

Ja, žal je tako, da izdajo potrdil sociala ne krije in tako je od dohtarja odvisno, če ti potrdilo sploh hoče napisat. Cene se gibljejo tu nekje, nekje so tudi višje.
zelo zelo redko se zgodi, da kak dr. blagovoli tista dva stavka napisat zastonj. Žal je tako.

Rosana -> Dobila potrdilo!!!! (1.2.2005 18:37:43)

To potrdilo rabim, da ne izgubim službe. Sem ga danes poslala s povratnico.
Pa tudi več bi ga plačala, če bi bilo treba, ker je sprva kazalo, da ga sploh ne bom dobila. Na srečo si toliko lahko privoščim, čeprav bi raje Sanjici kaj kupila za ta denar.
LP Rosana

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2005 20:53:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]