sanosan -> RE: dojenje za uspavanje - kako odvaditi (6.3.2008 8:43:11)
|
Jaz sem šla predčasno v službo, ko je otrok dopolnil 9 mesecev, pa ga zaradi tega nisem nehala dojiti. Takrat sma se še dojila zjutraj, potem ko sem se vrnila iz službe, zvečer in ponoči. Meni ni to predstavljalo nobenega problema in tudi dojila sma se zvečer še do njegovega 15 meseca. Potem, ko pa sem se odločila, da ne bom niti zvečer več dojila, sem mu ponudila mleko v šalci (na slamico) za večerjo in sem ga potem v naročju cartala, dokler ni zaspal. Nikoli ni imel problema, da bi jokal za dojenje, in se mi zdi da je bil takrat tudi sam pripravljen na odstavitev. Jaz ne vem sicer kako dolgo pri vas traja dojenje za uspavanje, pri nas ni trajalo nikoli tako dolgo, da bi to oviralo moje spanje in službo. Drugo je, če delaš nočne oz. popoldansko smeno. Sedaj pri drugi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki je stara 4 mesece, pa niti dude nimamo, pa se zaradi tega ne obremenjujem, kako bo zaspala. Sedaj se zvečer podojima in ko se naje in naduda, zaspi in dude niti ne rabi.
|
|
|
|