|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   evo mene
31.1.2005 18:56:08   
Anonimen
prihajam z morfologije..vse okei, ceprav se teh izrazov in cifer ne spoznam...pise pac bp-kar naj bi bilo vredu;)
spoleka pa nismo vidli, zal smo vidli samo rit:((pa daj...pa to je bil 2ultrazvok,joj kaj res nebom zvedla preden rodim:grrr:
smo pa bli noter priblizno 10min:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   evo mene
31.1.2005 18:57:29   
KIRA
lepo da je vse bp. to res pomeni, da je vse v redu. izrazi in cife pa so najbrž bli velikost dojenčka, glavice, hitrost srčnega utripa itd. v glavnem: če je bp, je vse v redu in tako kot mora bit. :bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
31.1.2005 18:59:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   evo mene
31.1.2005 19:02:24   
Anonimen
:bravo: :bravo: :bravo:

Mi smo pa danes bli na UZ (kjer so nas posneli na videokaseto) in smo super videli LULČKA :bravo:

Držim pesti, da se bo tudi vaše dete naslednjič pokazalo :)-

LP
Tinka 17T 3/7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   evo mene
31.1.2005 19:05:56   
Anonimen
tinka..ne se vazit:grrr::)-sem ze komaj cakala, da zvema, da bova lahko kaj kupla(ceprav nic kaj vec ne rabima:)-bolj za duso sma htela kaj kupit),zdaj pa nevem kak je z uz, baje da zavarovalnica krije le 2, in to je bil drugi:((no pa sej, glavno, da je okei9nebesakak je pa lepiii...joj sem samo gledala pa moj tudi:love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   evo mene
31.1.2005 19:24:59   
pravljica
kako tinka? zakaj pa pri 17. tednih? pa ni še bla to morfologija, ali?
kje si pa bila na snemanju? jaz bi šla na snemanje morfologije na fontano...a se ti zdi, da bo takrat že prevelik?koliko si plačala snemanje?
nina nana...a ti si bla pri dr japlju? in a je uredu? koliko časa si je vzel zate?
l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   evo mene
31.1.2005 19:38:52   
Anonimen
Ne ne, nisem bla na morfologiji. Bila sem pri dr. Miheličevi v Črnučah. Stane 5.700 pa kaseto sabo prineseš.
Se opravičujem, ampak se moram mal važit :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   evo mene
31.1.2005 20:44:22   
beba76
Me veseli, da je vse o.k.:bravo::bravo::bravo:

Tvoj mali pa se je očitno odločil kot moj, da ne izda, kaj ma med nogami:(. Jaz sem imela že tri UZ-je, tak da sem fertik s tem in bom kar morala počakat, kaj bo ven prišlo. Sva bila v nabavi in moj je prišel do zaključka, da bo najin :duda: prva dva meseca pravi rumenko - vse sva namreč nakupila v rumeni, bež in nekaj v zelenkasti barvi. Sem bla prav huda, da ne vem, kaj bo...

Pustimo se presenetiti;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   evo mene
31.1.2005 21:58:54   
Anonimen
pravljica...ne jaz sem imela dr. vajngerla, noter bila 10min..v teh 10minutah pa mi nama je reko zdravo in adijo, nic ni pokazal kje je kaj itd..:ups:edino malega je tak "pikal" da bi se obrnil, pa mali ni htel:grrr:;)
mi bomo tudi rumeno nabavli ja..nama je obema vsec..ceprav hocem tud kako roza ali modro:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   evo mene
31.1.2005 22:14:44   
rozi81
Punce jst tut kumi čakam kaj se v meni vrti. Sem bila prejšnji teden pri dr. Mihelič v črnučah smo se prav tako posnel ampak vidlo se ni pa nič:zmeden: kaj imamo čeprav je lepo ritko kazu.
Sem pa v 19t tako da mi ni jasno zakaj se ne vidi če je prav naštiman kaj je če se pri drugih vidi že preje ali pa celo na nuhalni ko imajo pikice še repke kokr mi je povedala dr. Mihelič?!

Ampak sej je vseeno sam da bo zdravo!!!:metulj:

LP S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   evo mene
31.1.2005 22:17:01   
rozi81
Joj kakšni stavki, ampak sej se ve kaj hočm povedat. Sori:sloncek:

LP S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   evo mene
1.2.2005 12:59:20   
Alina_alin
tudi jaz bila včeraj na morfologiji. nina_nana, to kar si napisala, pa je isto, kar hočem se jaz napisat. tudi pri meni je trajalo minimalno - vse skupaj 8 minut - sem prav pogledala na uro, ko sva šla not, pa ven. pa poleg tega, tudi najin bejbi je na ritko obrnjen. in tudi dr.vajngerl rekel samo zdravo pa adijo. aja, pa ko sem ga na koncu vprašala, če se vidi splol, je rekel, da bo ostalo pri "dete" - ker je na ritko obrnjen. :((
in to je bil 2. uz, tak ko praviš. jaz si misim sicer privoščit še uz na fontanti- sem prijavljena za jutri - snemanje na kaseto. ker, to kaj je bilo včeraj, je res samo rutinski pregled, brez enega pojasnila.
sicer pa res, glavno da so pripisi v knižici - bp.
upajmo, da se bo jutri kaj več vidlo. midva sicer z nakupi - nimava še nič - čakava, da če kaj izveva - da prilagodiva barvo. bomo videli kaj bo rekel jutri dr.japelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   evo mene
1.2.2005 18:02:14   
Urška//
Ojla

Pozdravljena

Meni pa moja G dela UZ vsakic, sem jih do zdaj imela ze
5 in vsakic dobila tudi slikico.
Jaz ze komaj cakam na cetrtek ko grem tudi jaz na morfologijo, in upam da bo nase dete dalo nogice narazen :)- in pa da bo moja G malo bolj zgovorna insi vzela cim vec casa, ter seveda do bo vse ok.

lepo se imejte in bozajte busceke

LP

Urska//in:duda:23tin2d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?