|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost blizu 40-ih
4.3.2008 13:58:15   
Anonimen
S partnerjem imava 6-m starega fantka. Pred meseci, kljub  kljuvajoči želji, da bi imela še enega, sem se odločila za vstavitev mirene. Mislila sem si, da so pač hormoni, saj bo minilo. Vendar mi misel o še enem otročku ne da miru. Stanovanjskih pogojev tudi nimam, vsaj trenutno se stiskamo v manjšem nefunkcionalnem dvosobnem stanovanju.  Sedaj jih štejem 37. Kako bi bilo z nosečnostjo čez kakšno leto ? Ima katera izkušnje s pozno drugo nosečnostjo ? Pri prvi nosečnosti so bili problemi v prvih dveh mesecih - riziko izgube ploda in v zadnjih dveh zaradi visokega pritiska - riziko preklampsije. Tudi porod ni bil mačji kašelj. Vem pa da se nosečnosti med seboj razlikujejo in da nasploh ginekologi odsvetujejo pozne nosečnosti zaradi posledic, ki jih lahko utrpi plod. Hvala za vaše izkušnje in znanje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost blizu 40-ih
4.3.2008 14:02:03   
brkn83
to je odvisno od posameznika. npr. naša soseda je bila stara 39, ko je imela prvega otroka, pa sploh ni imela nobenih problemov z nosečnostjo in otrokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost blizu 40-ih
4.3.2008 16:00:09   
muha1
Jaz mislim, da če sta se odločila za še enga otroka, je najbolje, da to čim prej izvedeta. Jaz sem drugega rodila pri 35. letih (brez vseh težav), pa če bi sedaj pomislila še na enega, me kar stisne. Pojdita čimprej v akcijo, saj ko bo prvi star 2. leti si boš  mogoče že premislila user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?