e mule (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

nagica -> e mule (4.3.2008 11:55:37)

Mene pa zanima, na kaj gledate, ko se odločate na emulu, katerega boste izbrali za dol potegnt. Velikokrat se mi namreč zgodi, da nič ne vleče dol, pa pogledam , da je virov čim več...je mogoče še kakšna druga finta- skrivnost?

Kaliope -> RE: e mule (4.3.2008 12:12:54)

Da je zadetek pobarvan svetlo modro in da ima čim več virov - ker je potem večja možnost, da so viri "priklopljeni" na strežnik, kar pomeni, da od njih lahko kopiramo ... mislim, da je to to.

Anonimen -> RE: e mule (4.3.2008 19:25:15)

Načeloma hitreje dobiš film, ki je popularen, saj ima dele tega filma veliko ljudi. Za ostale filme pa je tko-tko. Jaz filme dobim na: tukaj kjer samo klikneš na link od filma in se ti doda v eMule.

Anonimen -> RE: e mule (4.3.2008 21:05:15)

Glej, da ima največ virov, kot so že ostali napisali, je svetlomodro pobarvan fim. Pazi, da ne vlečeš dol tistih filmov, ko imajo zraven napisano TS, CAM, SVCD - glej samo filme, ko piše DVDrip in Xvid ali vsaj eno od tega. Tu ne moreš pol sfalit. Ker, če dol vlečeš tiste maš pol čudne filme no, so posneti npr. s kamerami v kinu pa take fore.

Lolypop -> RE: e mule (5.3.2008 20:54:19)

Finta pri e-muli je, da lahk skinjavaš dol tolk kukr aploudaš gor. Si morš u mapo upload nafilat kako muziko alpa filmčke. Drgač pa jst uporabljam BearShare.

Stran: [1]