Anonimen -> RE: Kako debele spalke imate? (4.3.2008 12:17:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Midva sva spalke uporabljala na začetku, sedaj pa imava blazino in pa kakšno deko oz. vzameva kar kovter. Spalka mi ni všeč, ker sva vsaj midva v spalki kar lezla v kot šotora (šotor ni bil čisto na ravni podlagi), pa še šumijo. Če te zanima lahko pogledam, katero firmo spalke imam (imava pa take, da ima ena zadrgo na levi, druga na desni strani in jih lahko združiva in imava ful veliko spalko). Splišni, a si se v soboto ali pa v nedeljo vozila po naši vasi?????? Če si se, potem sem vas vidla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Ja, saj ti dve sta tudi taki, da se lahko skupaj spneta. Samu ju ne bom, mi bomo to v bistvu uporabljali kot kovter. Mi je fajn zato, ker manj prostora zavzame. Ker jaz hočem vse imeti minimalistično, ker bo itak na koncu en kup krame in še vedno vsega fuuuul preveč. Ja, sem se pa vozila po vaši vasi ja. A si bila ti ena od tistih dveh mladenk, ki sta se z vozičkom sprehajali? Tam na križišču smo se srečali?
|
|
|
|