vprašanje za mamice-znaki pred porodom (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bivka -> vprašanje za mamice-znaki pred porodom (31.1.2005 16:17:43)

Drage mamice!
Vem, da vas je večina, ki vas je dan poroda presenetil.
Kaj pa ostale? Kakšne znake ste imele? Prebrala sem že, da se tik pred porodom :nosecka: neha rediti, lahko se izlušči čep, lažni popadki, bolečine v hrbtenici,.....
Kakšni so bili vaši občutki in znaki tik pred porodom?
Ste mogoče v sebi čutile, da se približuje?
Lp, B

Gina -> vprašanje za mamice-znaki pred porodom (31.1.2005 17:07:34)

Oh po moje nas je pa kar precej, ki smo komaj čakale porod in opazovale, kdaj se bo pojavil kakšen znak. Saj na koncu si pa že vsaka želi, a ne?
Lažni pop. niso pravi znak. Te ima kar večina žensk in ponavadi ne napovedujejo poroda. Pri meni je bil znak odluščen čep, pa predvsem pravi popadki, 1x pa odtekanje plodovnice. Prvi otrok se je en dan prej očitno umiril.

Pilar -> vprašanje za mamice-znaki pred porodom (31.1.2005 17:27:29)

Medenicne kosti so me zacele bolet ( nisem mogla normalno sedet), pol pa popadki, voda odtekla,....

žiža -> vprašanje za mamice-znaki pred porodom (31.1.2005 17:48:47)

Meni je voda začela odteakti v 34 tednu. Imela nisem nobenih drugih znakov in tud približno nisem pomislila da bom že kar rodila. Ha ha pa sem! Jaz sem prepričana da boš ta prav čas vedela kdaj je čas za akcijo!
Pa-pa žiža :rozica:

Anonimen -> vprašanje za mamice-znaki pred porodom (31.1.2005 18:18:48)

Čisto presenečenje.
Lažne popadke sem imela že več kot en mesec prej, tako da niso bili pokazatelj, čep se mi ni odluščil, sem pa imela veliko sluzi tudi kak mesec prej.
Zadnje dni sem imela mogoče malo manj volje za hodit okoli, drugače pa nič posebnega.
Pred porodom se mi je najprej malo plodovnice vlilo, ko sem se oblačila za ven, potem sem ugotavljala, ali je urin ali plodovnica, sem ugotovila, da je urin ampak sem se vseeno stuširala, potem pa se mi je, tik pred odhodom od doma (kakih 15 kasneje), konkretno ulilo tako da sem bila mokra od pasu do gležnjev... potem pa ni bilo več dvomov :).

Stran: [1]