TaRe* -> prestrašena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (31.1.2005 20:15:58)
|
Kot vidiš,je tega res veliko.Strinjam se z splišni,da G na samem pregledu ni mogel videti,ali je rak,ali ni..razen če je čarovnik. Bila sem v tej situaciji pred tremi leti.Na pregledu je G ugotovil,da gre za spremembe celic na matrničnem vratu.Ker je bilo že precej hudo,mi je že v naprej povedal ,da bo skoraj sigurnao potrebno na konizacijo.Vseeno mi je prej vzel še odščip.Meni ga je naredil ambulantno(na živo),ker je bilo to bolano tkivo že po celem m.vratu.Če boš dobila narkozo,pa pomeni,da ti ga morajo vzeti globje(tako so razložili cimri v bolnici)Prej ko dobiš izvide,bolj je verjetno,da bo potreben poseg. Sama konizacija pa tudi ni noben bau,bau.Jaz sem sicer mogla takrat ležati 4 dni,po enem tednu sem šla domov,čez en mesec v službo.Pri nas pa celo zdaj to delajo z lasarjem,tako da ostaneš v bolnici le 1-2 dni. če obrežejo v zdravo tkivo,si rešena,sploh pa tudi to še ni rak,so le spremembe,ki do raka lahko pripeljejo. pa še to..meni so svetovali čim prejšnjo ponovno zanositev,ker naj bi bila to naravna obnova celic na mat.vratu...in jaz sem jih poslušala.;)
|
|
|
|