|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: plačilo ultrazvoka
4.3.2008 17:56:41   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

ZZ ti krije 2 UZ. Običajno sta to prvi-potrditveni UZ in morfologija.  Zakaj nisi vprašala? Jaz jim ne bi plačala.user posted image

a resuser posted image samo dvakratuser posted image

meni je naredil UZ na vsakem pregledu, samo na zadnjem (ambulantnem) ne. potem pa še 2x v porodnišnici, ko sem šla čez rok user posted image

Nekateri G ne komplicirajo in se ne držijo tega tako striktno. Če je pa kaj narobe oz. je treba spremljat otroka, ti ga pa vsakič naredijo. Jaz imam nos.sladkorno in ga imam zdaj na vsakem pregledu.
Če greš čez rok, je pa normalno, da gledajo z UZ dogajanje v trebuhu user posted image

to že za čez rok.
ampak do roka mi ga je delal vsak mesec. nosečnost normalana.

vsekakor pa to, da ji je računal že za prvega nekako ne štima...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 18:18:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.3.2008 18:47:46   
pikica1979
Zamenjaj ginekologa!!!!

(odgovor članu IRENI)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2008 18:55:26   
Naja30
anju, saj pravim, da se nekateri G ne držijo striktno tega, da naredijo samo 2 UZ. Nekateri ga vsakič delajo, zakaj pa ne vem. UZ naj bi motil otroka zaradi visokofrekvenčnih zvokov. Pa ne se zdej na to obesit, to sem ne vem kje prebrala enkrat. Samo omenjam.
Če ti dela UZ vsakič, zelo lepo, saj je lepo videt malo dete, kako uživa tam notri. Čeprav jaz bi raje imela normalno nosečnost in 2 UZ.

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2008 19:54:40   
lindy
Sem glih hotla vprašat, če je uz kej nevaren, če se ga večkrat nardi, ker jest sem bla prejšni teden na morfologiji, pa danes še enkrat, pa me zanima, če to kej škodi?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.3.2008 20:45:17   
Naja30
Ma škodi ravno ne, baje pa lahko ta zvok otroka razburi. Kao poseganje v njegov mir user posted image  Malo poskusi pobrskat z iskalnikom, mogoče boš kaj našla. Sigurno sem na rr brala.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.3.2008 9:10:12   
anju
tako, čisto laično, sem prepričana, da bolj škodijo signali mobilcev (in še kako drugo valovanje, ki smo mu dnevno izpostavljeni) kot UZ 1X  na mesec in pol, ravnotako (lindy) ne bo nič hudega otročku, če se ponovi v tako kratkem času.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?