sani (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

čebelica maja -> sani (31.1.2005 13:20:20)

Zdravo!
Sem v dilemi kakšne sani naj kupim za svojega 13-mesečnika. Lesene ali plastične. A kej veste kje jih imajo v LJ? Hvala za odgovore.
Lp,

Anonimen -> sani (31.1.2005 13:23:47)

Plastične imajo sedaj fine, ker so nizke in še pripneš ga lahko. Lesene pa so v redu zato, ker se skupaj z otrokom lahko nanje vsedeš in se pelješ, tudi če je na njih pritrjena ograjica. Mi smo imeli najprej samo lesene, letos sem pa še plastične kupila, tiste z volanom, ki delajo viu-viu.

Anonimen -> sani (31.1.2005 19:22:26)

Naša je za r.d. dobila super lesene sani menda iz Baumaxa... ali Bauhausa, ne vem. So prima, imajo pa 1 pomanjkljivost, namreč čeprav imajo ograjico, jo ne moreš pripet, tako da se moramo zmislit nekaj v smislu gurten, da jo bomo privezali, ker je sicer še premajhna.

Anonimen -> sani (31.1.2005 20:13:15)

Pri nas je prvo leto dedi naluknjal luknje v sanke in skozi privil vijake. Pa smo jih potem naslednje leto "odšraufali", da lahko sedaj po mili volji sedežek naprej ali nazaj prestavljamo. Pripnemo ga pa kar s tistim pasom za privezovanje prtljage naprimer na prtljažnik avtomobila. Lani sem ga pa kar s pasom za hlače...

andrejaz -> sani (31.1.2005 22:31:12)

Plastične sanke, ki so podobne po obliki lesenim prodajajo v Gigasport v BTC in tudi v Baby centrih in sicer so Roly Toys (nek tak naziv). Kakih 10 dni nazaj so jih imeli v zeleni ali modri barvi . Zraven se da kupiti tudi plastični sedež iste firme za pritrdit na te sanke.

Stran: [1]