|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   g točka
3.3.2008 17:53:43   
Anonimen
alouser posted image ...no kako naj vprašam da ne bo izpadlo da sem neka........zanima me če vsaka ženska ima g toćko???jaz sem samo sebe raziskovala in je ne najdemuser posted image ..ne vem kje se nahaja...enostavno je ne najdem...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: g točka
3.3.2008 18:04:43   
piamaria
Ne ni noro vprašanje, točko G ima vsaka ženska, nekatere jo znajo najti druge spet ne.
Priporočam: TAO ljubezni 1 in 2, vse piše v teh knjigah in ne boš imela problemov naprej.
Midva sva uživala, sedaj pa je časa bolj malo, k so otroci, ampak ni za zanemarit.
Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 18:09:52   
*jasminika*
zadovoljna bi bila če bi mi kdo povedal kje točno se nahaja...res ne vem..user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 18:10:36   
*jasminika*
zadovoljna bi bila če bi miti kdo povedal??ne vem

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 18:10:59   
*jasminika*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 18:12:21   
*jasminika*
mene tudi zanima kje je??yasminika ti ne veš??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 18:13:08   
*jasminika*
malo se hecam na račun anonimnih..ker ne vem če resno sprašuješ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 18:14:01   
Anonimen
RESNO...................................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2008 18:21:12   
piamaria
user posted image

user posted image
Točka G
Točka G je ena od najpomembnejših erogenih točk pri velikem številu ljubljenj. Odkrili so jo leta 1950, vendar je za razliko od večine novih ozemelj ni odkril tipični raziskovalec z gangreno in ozeblinami.
Odkril jo je ginekolog Ernst Grafenberg: v vagini je odkril močno erogeno cono, ki se še poveča, če nanjo direktno pritiskamo. Kot si lahko predstavljate, je bilo to odkritje prava senzacija, vendar so o njem precej časa dvomili.
Moška točka G je žleza prostata (več o tem kasneje), o ženski točki G pa še razpravljajo, saj je videti, da je nimajo vse ženske. Vendar jo je vredno poiskati, zato berite dalje ...
Gospe, poiščete jo lahko same ali pa vam kdo pomaga – na katerikoli način je prvo iskanje točke G lahko prav neudobno. Najprej spraznite mehur in se sprostite, saj bo občutek minil. Prepričajte se, če je vagina dovolj vlažna.
Najlažji položaj, da sami poiščemo točko G, je, če čepimo na stranišču. Vstavite prst v vagino in ga usločite proti popku. Pritisk na to mesto bo povzročil povečanje točke G, in tako jo boste lažje ugotovili. Menijo, da je velika približno toliko kot večje zrno graha (ni pa tako obsežna, kot bi bila izboklina zaradi uriniranja, ki ste ga predhodno opravili).
Zdaj je čas, da poskusi še nekdo drug: ulezite se na hrbet, pokrčite kolena, pod zadnjico pa si dajte majhno blazinico. Ostalo je približno tako kot zgoraj – ne pozabite povedati partnerju, kje so našli točko G.
Pri pritiskanju na točko G lahko ženske izločijo manjšo količino bele ali prozorne tekočine, in v kombinaciji z vzburjanjem klitorisa je to lahko eden od najbolj zadovoljujočih orgazmov. Položaj "od zadaj" je najboljši za vzburjanje točke G, ker se pri tem položaju pritiska na sprednji del vagine.
Da, gospodje, tudi vi imate točko G. Kar težko jo najdete sami, saj je v danki, vendar pa lahko tisti, ki si to želite in ste pogumni, poskusite naslednje: ulezite se na hrbet in pokrčite kolena, stopala imejte na tleh (če to ne bo uspešno, pokrčite kolena do prsi).
Namažite palec z veliko mazila in ga pritisnite proti sprednjemu delu danke. Lažje pa je, če vam kdo to pomaga storiti. Zavzemite isti položaj, partner pa naj vstavi namazan prst, da zatipa sprednji del danke, dokler ne zatipa nečesa, kar je na otip kot oreh.
Zadetek! Zdaj lahko začnete trdno masirati v smeri navzdol. Mnogi moški menijo, da so orgazmi točke G bolj intenzivni, saj do izliva ne pride naenkrat, temveč traja dolgo časa.
Storite naslednje: umijte si roke, namažite jih z mazilom in začnite. Priporočljivo je, da si spet umijete roke, če so bile v danki, da kasneje ne prenesete bakterij na vaše ali partnerjevo telo. Ne bodite plahi – vredno je to storiti, spremeni lahko vaše spolno življenjehttp://www.durex.com/SI/magazine_content.asp?intmenuopen=7&article=228

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2008 18:30:52   
Anonimen
HVALA.....

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2008 19:53:50   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

zadovoljna bi bila če bi mi kdo povedal kje točno se nahaja...res ne vem..user posted image

user posted image user posted image  na kljukico si pa pozabila.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2008 20:41:35   
*jasminika*
pa res....mal se igram..saj vem kje je..ampak sodeč po odgovorih ni točno tam kjer sem slišala...jaz jo imam malo drugje...kakih 4 cmuser posted image ..hotela sem slišati koliko veste o tem..jaz en čas nisem vedela

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2008 20:58:45   
Anonimen
mislim halo ja kolk si pa stara????
sam eni pa res ne vejo kaj bi še pisal???
joj joj joj se mi kr mal smiliš, hihihi!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2008 21:10:31   
Anonimen
16letuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2008 21:25:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2008 21:27:18   
Vrtnica79
Jasminika, a ti se sama z sabo pogovarjašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 12:16:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

pa res....mal se igram..saj vem kje je..ampak sodeč po odgovorih ni točno tam kjer sem slišala...jaz jo imam malo drugje...kakih 4 cmuser posted image ..hotela sem slišati koliko veste o tem..jaz en čas nisem vedela

Aha, verjamem, ja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 16:12:19   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jasminika, a ti se sama z sabo pogovarjašuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj,joj,joj,pobralo me bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 16:46:13   
lelčy

joj,joj,joj,pobralo me bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 16:54:52   
Volga
Jasminka, saj bo bolje.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 17:14:03   
Anonimen
Vročino si izmeti. Mogoče ta kaj kuha user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.3.2008 13:03:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2008 14:15:10   
arabela*
hha,po mojem bi jo naj imele vse.Se bo treba mal v raziskovalno podatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.3.2008 20:20:51   
Anonimen
napiše se sama s sabo ne pa z... pa zakaj se delate norca če pač nekdo nekaj vpraša...zato so forumi...mislim...
user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!