POSTELJICA ZA DOJENČKA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

inara -> POSTELJICA ZA DOJENČKA (31.1.2005 13:10:11)

Mizarju smo dali delati posteljico, ki bo velika toliko, da bo naš :duda: imel vzmetnico dimenzije 140*70cm.Zanima me, če katera ve do katere starosti cca. nam bo posteljica prišla prav in, če je težko kupiti baldahin in varnostne blazine za okoli postelje kar tako posamično. Ima katera izkušnje s tem?

Pozdravčki:sloncek:

KIRA -> POSTELJICA ZA DOJENČKA (31.1.2005 13:13:07)

moja je cca. enako - malenkost manjša. sem jo imela do ali 6 leta. takrat sem dobila svojo sobico pa sestrica tudi.
komplet z posteljico stane na madžarskem 8 jurjev, skoraj pol cenj kot pri nas, ti ni treba posebaj kupovat.

Anonimen -> POSTELJICA ZA DOJENČKA (31.1.2005 13:14:40)

Posteljico dimenzije 125 x 65 imamo mi in naš otrok bo marca star 3 leta, pa v njej še vedno uživa in nič ne kaže, da bi bila kaj premajhna. Tako da bo vaša kar za dolgo časa, ugibam da nekje do 5 ali 6 let.
Kar se tiče nakupa baldahina in blazin pa sem imela jaz resnično težave, ko sem hotela to kupiti posebej. Se mi zdi, da je največ ponudbe obojega skupaj, pa še oblačilo za kovterček je zraven. Je pa kar drago, tako da sem jaz moje kupila v Toysu v Avstriji, kjer je bilo občutno ceneje kot pri nas.

dory -> POSTELJICA ZA DOJENČKA (31.1.2005 13:16:10)

Jaz sem komplet posteljnino,pa baldanihcek skratka vse kupila v toysu za 100eur...pri nas posamicno nisem dobila,pa tud mal bi mi blo prevec pisano,ce bi blo vse razlicno...

Stran: [1]