zvijanje in hrkanje med spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


eila -> zvijanje in hrkanje med spanjem (3.3.2008 11:38:55)

Moj pet tednov stara punčka ima čudno navado, da se začne zjutraj ob petih med spanjem zvijati, in spuščati razne čudne glasove. Včasih sje videti kot da bi se ji nekaj zaletelo. Nato se prebudi in zajoka, jo malo podojim pa spet zaspi in spet začne s tem zvijanjem na par minut. Tega ne počne vedno ampak samo zjutraj, včasih pa tudi čez dan in vedno ko spi. Ali je imela katera podobno težavo.

Pa tudi sicer je bolj rahlega spanca ker jo dajejo krčki in to skozi cel dan, ne samo ob določenih urah.

Za kakršne koli nasvete in izkušnje bom hvaležna.






łiłi -> RE: zvijanje in hrkanje med spanjem (3.3.2008 17:15:38)

tudi nas 6 tednov star fantek se zvija v spanju in ga to probudi,tudi joka.mislm da so krivi krci.pri nas se dogaja zjutraj in popvdne




urssyy -> RE: zvijanje in hrkanje med spanjem (3.3.2008 22:14:10)

Tudi naša to počne ina tudi 6 tednov. Ponavadi jo dvignem in podere kupšeka, včasih ne more prdnit ali kakat, zato jo razvijem in ji pomagam, če pa nič od tega ni ..so gotovo krči. Jaz jo kljub zvijanju ne zbujam, razen če joka.




Ayo -> RE: zvijanje in hrkanje med spanjem (3.3.2008 22:46:50)

Tudi nas je spuscal cudno glasove prvi mesec. Ti so se sedaj dokaj umirili, zvija ga pa se. Jaz ga kar pustim, star je pa 10 tednov.




snežka 7 -> RE: zvijanje in hrkanje med spanjem (8.3.2008 18:14:44)

Naša 7 t stara punčka že skoz nemirno spi. Spušča take glasove kot moj ko smrči. Nosek nima zamašen,ker ga redno čistimo s fiziološko raztopino. Spi pa v svoji sobi, ker je zraven nje nemogoče spati. Zgodaj zjutraj pa ima grozne krče, čeprav sem povsod zasledila, da se krči pojavljajo zvečer ob pribljižno istem času.




amaya -> RE: zvijanje in hrkanje med spanjem (9.3.2008 12:56:26)

snežka: mogoče je pa žrelnica...moja mama je enako razlagala zame, da sem smrčala kot sto mornarjev in na koncu sem šla pri skoraj letu dni na operacijo žrelnice.




Stran: [1]