zatekanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> zatekanje (31.1.2005 11:51:10)

nosecke:nosecka:?!ali ze kaj zatekate?jaz zaenkrat nic:bravo:sem pa si zadnic mislila, da bom vprasala kdaj ste zacele in kam?:zmeden2:

nina:nosecka:+23t:duda::love:

p.s.:danes imava morfologijo, upajmo da bodo nogice zeloooooo narazen, da bomo lahko kaj vidli:)-:love:

Alina_alin -> zatekanje (31.1.2005 12:06:06)

jaz še nič nisem opazila glede zatekanja. res pa je, da delam v pisarni, in večinoma sedim. sem pa parkrat bila večino dneva na nogah, pa sem opazila, da sem imela bolj otečene noge - prste na nogah, stopala. in sem si res zaželela, da se vležem in dam noge v luft. verjetno je to to.. ne vem.
tudi jaz upam, da bodo nogice pri mojem otročku danes zelo narazen, tudi morfologija... sem 22t
pa lp vsem nosečkam

pika78 -> zatekanje (31.1.2005 12:19:52)

Tudi jaz - na srečo - še ne zatekam. Mi pa na vsakem pregledu G potipa nogi in zaenkrat je bilo v redu.
Tudi jaz imam jutri morfologijo...
Nina_Nana, javi, če se je kaj videlo (a nisi enkrat že pisala, da misliš, da bo fantek?)!
Lp, Pika in 22t:duda:

dory -> zatekanje (31.1.2005 12:29:14)

Jaz tudi celo nosecnost nisem nic zatekala...proti koncu pa vedno bolj...kar naenkrat...pa sem mislila,da mam prav perfektno nosecnost :)

Morfologije pa so ble tud meni ful dobre...ko tamalega dalj casa lahko opazujes :)...ceprav ti nic jasno kje je kaj :)

bivka -> zatekanje (31.1.2005 13:32:35)

Jaz sem začela zatekati po 30t nosečnosti (predvsem roke, noge).

Anonimen -> zatekanje (31.1.2005 13:48:59)

pika, ja obcutek imam da je fantek:zmeden2:, ceprav mi tega se ni noben potrdil:)-
bom javla ce se bo kaj vidlo ja:love:

SU -> zatekanje (31.1.2005 19:16:20)

Glede zatekanja - jaz sem začela nekje pred 2-ma tednoma, pa še to ne ravno veliko. Roke in noge mi malo zatečejo zvečer ali če sem utrujena. Tako, da ...ni rečeno, da boš ravno zelo zatekala. In še opozorilo, ki sem ga prebrala v reviji : snemite prstane dokler še lahko! :)- LP in čim manj zatekanja!! Saša (30,1/7)

Stran: [1]