Bostjan-1 -> RE: Sedež za kolo, da ali ne? (6.3.2008 6:34:44)
|
Tudi sam uporabljam prikolico sedaj že peto leto in sicer kanadsko CTS Cabriolet - kupil sem jo pri 2+2.at po precej nizki ceni. Z njo smo veliko prevozili tudi po glavnih cestah (Predvor - Jezersko, Bled - Bohinjsko jezero, Celovec in naokoli ob Vrbskem jezeru,...). Moja izkušnja je, da avtomobili ne vozijo mimo s tako hitrostjo in tako na knap, kot pri kolesarjih. S posebnim sedežem smo v njej vozili otroke že od 2meseca dalje. Kot voziček je tudi precej uporabna, res pa je, da za sprehod po pločnikih ni ravno primerna. Se pa super obnese na morju, zadnjič smo bili tudi na sejmu caravaning (jan. 08) z enomesečnim Martinom. Na kratko moje mnenje - priporočam, še posebej če imate več malih drobižkov. Sicer pa smo o tem na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=87590&mpage=1 debatirali že davnega leta 2004 :) No, od takrat se je spremenila zakonodaja in so tovrstne prikolice po novem dovoljene v cestnem prometu. Če je še kakšno vprašanje, pa sem dosegljiv na bohami@gmail.com . Trenutno pomagam sodelavcu, da jo dobi po veleprodajni ceni, pa če koga zanima, se lahko nakupu pridruži. LP, Boštjan
|
|
|
|