Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 3.3.2008 12:16:56
|
|
|
|
kristinaj
|
se ne spomnim točno koliko so, ampak niso tako drage, da si jih ne bi privoščila
|
|
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 3.3.2008 13:08:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ma sploh se ne gre za to, da si jih nebi privoščila. Samo v čem je fora? A ne plačujemo dovolj zdravstva? In tega do sedaj moja G ni delala.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 3.3.2008 14:47:02
|
|
|
|
Natty5284
|
jaz sem jih enkrat dobila, ampak normalno na zelen recept...kako je pa zdaj, pa ne vem
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 3.3.2008 15:08:38
|
|
|
|
* Mateja *
|
Običajno so bile na zelenga!
|
|
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 4.3.2008 17:25:03
|
|
|
|
ledenka
|
meni jih je osebna zdravnica dala na zeleni recept, par tednov nazaj. poskusi dobit recept pri osebnem zdravniku.
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 4.3.2008 19:43:09
|
|
|
|
saraja
|
Meni je G napisal na bel recept, ker je on rekel, da je to zame luksuz , plačala pa 4 eure, potem jih pa nisem rabila. LP
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 13.3.2008 9:03:07
|
|
|
|
mala zirafa
|
kako pa se jih jemlje oz. kako poteka postopek premestitve, kdaj tbl vzameš?In ali imaš kasneje zmeden ciklus?
|
|
|
|
RE: Tabletke za prestavitev M 13.3.2008 9:32:32
|
|
|
|
natasarobi
|
Jaz sem jih dobila konec februarja pri ginekologu na zelen recept. ___________________________________________________ Jemati sem ih začela približno 7 dni pred pričakovano menstruacijo. Jedla sem dve tableti na dan - eno zjutraj in eno zvečer, 10 dni. Menstruacijo sem dobila 4 dni po končanem jemanju. Mens. se mi zdi, da je ista kot je, samo nobenih bolečin nimam. Kako bo pa v naslednjih mesecih bom pa še videla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?