Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 9:47:53
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz naše nisem silila...ko je dopolnila 3 mesece sem ji na tleh napravila njen kotiček in tam je bila in delala kar je hotela.... vsake toliko sem jo tudi na trebušček obrnila in je počela kar je hotela.....
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 9:55:13
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz Gašperja že zdaj dam včasih na trebušček, sploh ko ga umivam po hrbtu. Seveda samo za kkašno minutko, pa zelo uživa. Je pa bil star dva meseca.
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 9:56:25
|
|
|
|
urskas
|
naša je pri dveh mesecih zelo uživala pri pasenju kravic.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 10:06:36
|
|
|
|
nian
|
Jaz jo pa že stalno obračam na trebušček. Ko so jo krčki matrali ni drugega pomagalo. In kmalu je bila glavca gor. Sedaj jih pa že odlično pase (stara bo 3 mesece), čeprav sedaj opažam da jo plenička moti, zato jih najrajši pase, ko je nagica.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 10:37:18
|
|
|
|
jaša2
|
jaz sem našo tud že prvi mesec obračala na trebušček, ker smo imeli grozne krče, pa ji je tak ful pasalo. in je kr hitro začela glavico dvigovat.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2008 10:38:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 11:04:15
|
|
|
|
Ninica
|
že od prvega meseca sem jo dajala kaj na trebuh. Sedaj pri 5,5 pa se že dvigne na vse štiri
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 14:58:26
|
|
|
|
PIAF
|
Prvi jih sploh nikoli ni hotel, se je kar obrnil na hrbet. Naša druga pa se nonštop obrača na trebušček, začela pa je pri dveh mesecih zelo lepo past kravice, obračat sama pa pri 4-ih tu nekje.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 15:50:41
|
|
|
|
TinaUros
|
Priporočljivo jih je čim več dajet na trebuh (seveda, ko smo zraven), tudi nosit na trebuhu in pasenje kravc, ker le tako jim bo lažje pri postavljanju in plazenju na kolenah. Mi pasemo od enega mesca dalje.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 20:47:05
|
|
|
|
bsasab
|
Tudi mi smo zaceli past kravce pri mesecu dni in sedaj pri 3 mesecih ze samostojno drzi glavico in kravce so sedaj zakon....
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 21:02:40
|
|
|
|
Majchi
|
Naša jih je začela, ko je bila stara kakšen mesec. Na začetku je bilo to bolj obračanje na previjalni, ko sem jo umivala, masirala al pa mazala z mandljevim oljem. Več kot minuto, dve ji itak ni bilo všeč. Potem je pa podaljševala.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 3.3.2008 22:06:44
|
|
|
|
mateyka
|
naša ne mara kravit in je tud ne silimo. mal supermen pozo treniramo in letimo po zraku. in itak, ko se bo znala plazit, to ne bo več "problem"
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 4.3.2008 10:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je pasla kravice že v porodnišnici . No saj se ni ne vem kako dvigovala, ampak res sem jo že od vsega začetka dajala na tebušček. Pa tudi spi mi že od vsega začetka na trebuščku.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli past kravice? 4.3.2008 10:52:15
|
|
|
|
sonchek
|
naša je tudi že kamlu začela kravce past..tam okoli enega meseca..ne vem več točno..zdej jih pa že pase kot velika...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?