|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj rabim za v porodnišnico
3.3.2008 9:09:46   
Anonimen
Lep pozdrav!Mene pa zanima kaj točno naj vzamem sabo v porodnišnico?V za starše sem dobila takle seznam:
-veljavna zdravstvena
-napotnica za v porodnišnico
-napotnica za reševalno vozilo
-vsi izvidi
-materinska
-osebna
-kopija poročnega
-copati
-mazilo za ustnice
-toalteni pripomočki
-nederček za dojenje

A to je to , a ne rabim spalne srajce,spodnje perilo ,jutranje halje a to vse tm dobiš?Ne vem vprašam, ker grem prvič in se bojim da česa  ne bi imela.
Hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj rabim za v porodnišnico
3.3.2008 9:20:19   
san
ja, to dobiš tam, sicer imaš lahko tudi svoje, samo, jaz sem npr. tako krvavela, da bi mi mojih stvari takoj zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 9:20:20   
jaša2
pa ne pozabi polnilca za mobi.user posted image user posted image user posted image
ja, spalno srajco in haljo pa tma dobiš. pa tud sp.hlačke dobiš take mrežaste - menda prav za porodnice? tak da to nič ne skrbi. samo toaletne pripomočke, modrček za dojenje...ja, saj si vsenapisala.

vem kak je , ko greš prvič. si kot en "butelj".user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 9:25:20   
Anonimen
Ja ker jest sm mislna da moram si prpravt  kr eno potovalko zdej pa vidim da to ni tko,edin ena kolegica mi je rekla da nej si vzamem se vložke te bombazne da jim tm rado zmanka.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 9:27:47   
ada2
pa obvezno si vzami še kake tople zokne, pa kako revijo, ker če rodiš zaspanca kot sta bila moja oba, ti bo kar malo dolgčasuser posted image

pa veliko sreče!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 9:46:49   
kristinaj
svetujem ti še, da, ker ti bodo zaradi dojenja popokale bradavice, v lekarni od aventa kupiš kremo proti razpokanim bradavicam. maži si od prvega dne, je fajn, ker je ni treba odstranit pred dojenjem. v porodnišnici ti jo dajo, ampak jo moraš pred dojenjem obrisat...

jaz sem morala še pamperske za dojenčka s sabo vzet, ker drugi dan že sama previjaš in jih moreš s sabo imet..

copate, vzami kakšne plastične, npr. natikače za plažo, ker če ne se ti bodo bolnišnične smeti prijemale nanje.....

vložke.....ja... kupi vir 80, mislim, da so roza barve.... tudi doma jih boš še potrebovala....so nežnejši od ostalih......

ostalo pa si vse navedla, če boš pa kaj pozabila ti bodo že prinesli......tudi če potovalko v "naglici" doma pozabiš...

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 10:23:31   
katra55
Rabiš tudi:
-mazilo za bradavice, najboljši je Lanolin od Multimam, ki ga ni treba spirati.
- blazinice za v nedrček, ker ti bo mleko ven teklo

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 11:18:57   
Azzurra
jaz bi pogrešala piškote, če jih nebi dala v torbo...ker je bila hrana bolj tako tako.
pa kak paket vložkov in mrežaste spodnje hlačke za 1kratno uporabo sem tudi vzela s sabo.
pa fotoaparat.

drugače pa imajo v porodnišnicah precej toplo, tako da meni so gorele noge v nekih toplih copatih, nogavičke sploh niso šle ven iz torbe, kopalni plašč sem pustila doma, da bi mi ga moj prinesel če bi bilo potrebno, pa ni bilo, modrčka za dojenje nisem potrebovala, ker so bradavice občutljive in vsak stik s tkanino moti, tako da je ohlapna bolnišnična sp. srajca čisto v redu, čeprav ne najlepša...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2008 14:28:50   
Virtualna
veliko vlozkov si vzemi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 18:38:20   
Naina
Vložke, vložke, vložke (Vir 80, še boljši Vir Nature), Bepanten, zobno krtačko, milo za telo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2008 9:27:19   
*BellaLuna*
Odvisno v katero P greš. V nekaterih ne dajo več pleničk, ko sam previjaš (pojma nimam zakaj), v nekaterih zmanjkuje vložkov, drugje pa vse to dobiš. Tako da zaupaj tistim podatkom, ki veljajo za tvojo P. 

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2008 14:22:47   
Metuljček Cekinček
Glede na to, da sem na začetku imela težave z dojenjem in sem potrebovala nastavke za dojenje, vsem prijateljicam priporočam, naj jih kupijo in vzamejo s seboj v porodnišnico.

Večina prijateljic potem nastavkov sicer ni potrebovala, tiste, ki so jih potrebovale, pa so mi bile neizmerno hvaležne za nasvet.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2008 12:39:39   
shooo
razen naštetega sem imela v torbi še pijačo in hranouser posted image .
liter vode,par energijskih ploščic in še dva sendviča mi je mm kupil na petrolu. vse sem zmazala čim sem prišla iz porodne.
rodila sem ob 23.00 in ob 02.00 sem bila sestrandanauser posted image .
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?