fra -> RE: Kako dolgo je trajalo,da so se navadli na vrtec (3.3.2008 9:22:37)
|
pri nas je bilo tkole: septembra je bil star 3 leta ko je šel prvič v vrtec. prve dva dni je bila cela katastrofa, tko da sem mislila da bom dobila čir na želodcu. Potem pa se je umiril in začel je z veseljem hoditi. Se še pojavi kakšen dan, ko on pa le nebi šel, pa vseeno potem gre. Prve dni pa je bil jok v vrtcu, jok zvečer, jok ponoči, ... nato jok samo zjutri, .... sej pravim za znoret je blo in potem kr čez noč vse ok. Priporočam pa ti, da se z vzgojiteljico pogovoriš, kako naj bi zgledalo uvajanje in se tega dobesedno držiš. Jaz sem se do pike držala. Že ko sva odhajala od doma sva se začela pogovarjat samo o vrtcu, tko da mu misli nisem nič vračala na dom. Tud vzgojiteljica mi je rekla, da je to napaka staršev, ko pripelje otroka v vrtec in se še med vrati za v skupino pogovarjajo o stvareh, ki stodijo za doma in potem je otrok čisto zmeden vstopi v skupino. Mogoče se sliši kruto, pa sej tudi je, ti naši otročički, samo potem ko sem ga prišla iskat sem skušala odolžit, tko da je tudi vedu, da ko pridem ponj, da dobi nagrado. Ko se je navadil hoditi v vrtec sem ukinila tudi nagrado. lp, to je bil prvi sin, drugo leto me čaka še ne sin, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|