Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 3.3.2008 19:09:15
|
|
|
|
Anitka
|
Bety, ker je bilo zjutraj bolj na kratko, ker se mi je udilo v službo ti bom čestitala še enkrat. Torej: Draga moja stara soborka Bety vedi, da sem bila novice zelo, zelo vesela in ti iz srca tudi privoščim. Vem kaj vse si pretrpela pred tem, vem kako si se počutila iz meseca v mesec in vem, da te tudi sedaj pbdaja nekakšen strah, ki bo prisoten kar nekaj časa. Ne bom ti rekla, ne misli na to, rekla ti bom poskušaj čim manj misliti na kaj slabega, na strah... In rekla bom še, da ti želim lepo, mirno in zdravo, srečno nosečnost in novembra zdravega otročička. Uživaj v nosečnosti, pusti se razvajati - leto 2008 je tvoje, je moje, je naše. Zato draga - srečno!!!! Vse to in še več ti želi presrečna srečka Anitka
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 3.3.2008 19:23:47
|
|
|
|
valentina2006
|
Bety: ČESTITKE
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 3.3.2008 19:58:07
|
|
|
|
Bety upa
|
Hvala ženske...uffff....tako ste me ganile.... .... Hvala!!! Za naprej pa vemo, da moramo biti močni in upati na najboljše.... Rada vas ima, vaša Bety
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 3.3.2008 22:08:24
|
|
|
|
spelka12
|
bety upa iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 3.3.2008 23:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPIIIIIII
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 4.3.2008 8:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Bety upa, čestitam. Kaj naj rečem kot to, veliko srečnih hormonov ti želim.
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 4.3.2008 10:18:22
|
|
|
|
Lusa
|
Šele sedaj sem prebrala.Bety
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 4.3.2008 10:21:44
|
|
|
|
neni
|
Bety! Nekaj dni nisem imela časa za RR. Pa saj ga tudi ti kmalu ne boš več imela ! Čestitke in srečno čisto do konca. neni in Luka
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 4.3.2008 10:44:00
|
|
|
|
mmanca
|
Betty čestitke še od mene.
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 4.3.2008 18:05:11
|
|
|
|
dajamaja
|
Super Betty!!! Mirno, srečno, zdravo nosečnost ti želim! Res vse dobro.
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 7.3.2008 12:54:01
|
|
|
|
*kinnie*
|
Bravo Betty
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 7.3.2008 17:11:27
|
|
|
|
aqua77
|
Super Bety upa!!!! Bodi srečna !!!!!
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 8.3.2008 22:15:17
|
|
|
|
Pia73
|
Kaj jaz to berem??? YEEEEEEEEES! YEEEEEEEEES! YEEEEEEEES! Draga moja Bety!!!! ISKRENE ČESTITKE TEBI IN TVOJEMU PARTNERJU!!!!!! Če je kaj pravice na tem svetu se bo tale obdržal pri tebi vseh 9 mesecev!!! Saj veš, da ti od srca privoščim in upam s teboj!!!!
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 11.3.2008 8:57:50
|
|
|
|
aurora28
|
Bety upa iskrene čestitke!
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 11.3.2008 9:44:05
|
|
|
|
pikovit
|
Bety moja čestitke in naj bo to to.Držim pesti na nogah in rokah.
|
|
|
|
RE: Bety upa je uspelo! 11.3.2008 13:15:23
|
|
|
|
pot
|
Bety upa, čestitke!!! Uživaj v nosečnosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.