N _ B -> RE: Materina znamenja (13.3.2008 13:11:33)
|
Jaz sem ravnokar od dermatologa. In mož tudi. Sem tud njega odvlekla tja. Tudi meni so se začeli množiti med [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], spreminjati oblike in barve, iz majhnih pikic so nastali izrastki,... Ko sem šla ta teden po napotnico k splošnemu, me je najprej vprašal, zakaj jih nisem prišla prej k njemu pokazat in se kar naročila k dermatologu. Za vsakega posebej mi je povedal, kako se imenuje in tudi, da ni nevaren. Za tistega, ki je kar precej zrasel, pa je rekel, da gre za kožno tvorbo (podobno kot bradavica, le da so bradavice ponavadi virusne) in, da je to kljub srbenju in pekoči bolečini nenevarno in naj pridem, da mi bo on odščipnil. Dermatologinja je danes njegove besede le ponovila. Tri znamenja iz katerih so nastali izrastki mi je zamrznila z dušikom in bodo v roku treh tednov odpadla. Ostala so vsa bp. Kontrola čez eno leto. Poudarila pa je naj se na splošno izogibamo soncu in zaščitimo kožo s foto faktorji. Tudi mene je skrbelo, ampak sem sedaj pomirjena.
|
|
|
|