Maxica -> Eh, naše tetke:((((((((((((( (31.1.2005 10:16:16)
|
Včeraj smo bili na enem praznovanju, na katerem se je trlo naših predragih tetk;). Saj veste, to so tetke v dobrih petdesetih letih, v meni, pametne kot :hudicek:, svoje otroke so že gor spravile, potem se pa spravljajo na naše uboge :duda:, da si nekako potolažijo svoj materinski čut, ki ga pri svojih otrocih niso znale/hotele izraziti. Sploh so zaprepadene, če jim poveš, da svojega polletnika še vedno dojiš. Kaj takega! Nezaslišano! Naši so pri tej starosti že vse jedli!:zmeden: No,trenutno se z mojim :duda: na veliko ubadava z uvajanjem goste hrane (beri:rižolino in frutki), vendar pa bi se on še vedno le dojil. No, in včeraj ga jaz držim v naročju pri mizi in jem en marmeladin rogljiček, nato se pa s strani zgoraj omenjenih tetk usuje plaz očitkov, naj mu vendarle dam malo rogljička ali pa vsaj marmelado za polizat.:zmeden: Ja, najbolje res, da je otrokova prva hrana masten in sladek rogljiček, kajne?! No, potem sem jim pa vendarle zatežila, da bo moral najprej kakšen frutek pojesti, potem bo pa na vrsti kaj drugega. Pa so bile spet pripombe-ja, pri nas je bilo pa drugače. Da, pri nas bo pa tako, sem rekla. Pa sem bila spet nesramna in sitna in tečka itd. Imate tudi vi probleme s pripombami tetk ali ste se jih že navadile preslišati? LP :rozica:!
|
|
|
|