Pomoc - krvavim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tina26 -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:14:28)

Punce prosim za nasvet. Rodila sem 22.01 in takrat so me tudi cistili, ker je delcek posteljice ostal v meni. Danes pa sem zacela krvaveti.
Kri je sveza, in po zacetnem velikem izlivu se sedaj izliva pocasi.
Ne dobim ne patronazne ne ginekologa.
Zanima me koliko nujno je da grem v porodnisnico, saj sem sama doma :((
Hvala za odgovore ze vnaprej

Tina

Anonimen -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:16:52)

Ti kar še kliči, saj jih enkrat moraš dobiti na telefon. Če zdaj po malem krvaviš, potem ni panike, se ne mudi tako zelo, kar pomiri se. Verjetno bo pa treba iti na pregled.

Gina -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:18:32)

Jaz bi poklicala v porodnišnico in jih vprašala kako in kaj. A si slučajno kaj težkega dvignila ali se preveč naprezala, lahko bi bilo od tega. Meni je doma vedno bolj teklo kot v porodnišnici, ker pač nisem bila več pri miru. Sicer je pa normalno, da ti teče kar nekaj časa po porodu, samo ne sme biti ful veliko ali kakšni kosi ali kar naenkrat, da se ti ulije ogromno...Malo opazuj, pa kot sem rekla, jaz bi klicala.:)

BokiMB -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:18:33)

Jaz bi šla takoj nazaj v porodnišnico.

Meni se je teden dni po porodu začela kri dobesedno zlivat iz mene, kljub vložkom po nogah do tal, kjer je nastala lužica.

Potem so mi naredili abrazijo, ker je not ostal velik del posteljice.

Naj te pogledajo z UZ, če je kljub čiščenju še ostalo kaj not!

Maxica -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:19:12)

Oj, jaz sem tudi kakšne tri tedne po porodu krvavela še kar obilno in svežo kri. Jaz sem se šla raje pokazat in so mi naredili UZ in videli, da ni ostalo nič posteljice. Tako da jaz ti svetujem, da greš. Pokliči v zdravstveni dom, pa ti bodo svetovali. Pa poskusi dobiti varstvo za svojega :duda:, saj ni dobro, da hodiš z njim po bolnicah, kjer razsaja viroza. Aja, meni so potem dali ene kapljice, da se je maternica hitreje krčila (kljub dojenju) pa še ene antibiotike in se je zadeva kar hitro poštimala.
Držim pesti, da bo vse ok!

malika -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:33:33)

Ko sem jaz začela spet sveže krvavet, sem tudi zagnala paniko, ampak so mi potem povedali, da je to zaradi napora in da sem se malo preveč naprezala. No to je bilo v mojem primeru, ti pa vseeno vztrajaj na telefonu, ali pa pokliči koga, da te pride iskat in te pelje na pregled.

Mojca20 -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 10:42:44)

Tudi jaz bi šla nazaj v porodnišnico da naredijo UZ, saj 6 tednov po porodu spadaš še v porodnišnico če je kaj narobe, ne pa k svojemu ginekologu.

Tina26 -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 11:41:36)

Ojla
Hvala za nasvete. Sem jih priklicala, in so rekli da moram nazaj v porodnisnico na UZ
Upam da bo vse O.K.
Hvala vsem, drzite pesti pa vam javim kako bo.

Papa

kimi -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 11:46:44)

Tina držim pesti:miska:

lidia -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 12:02:30)

Tina,

vse se bo uredilo, držim pesti, boš vidla vse bo OK!!!

puri -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 15:39:58)

Tina, upam, da bo vse vredu!Saj bo!:rozica:

luna39 -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 16:33:28)

Tina vam da si sedaj gotovo že opravila pa nam sporoči kako. Upam,da ni nič hudega. Mogoče pa je že prišla menstruacija?

:rozica::rozica::rozica:

Tina26 -> Pomoc - krvavim (31.1.2005 18:59:00)

Bila v porodnišnici, kjer so me pregledali in naredili UZ in je kao vse OK - niso nic (spregledanega) odkrili, naj bi mi pocila zilica, od prevec napora...

hvala za nasvete in skrbi!

-Tina

Stran: [1]