Rubin. -> Prošnja za službo (2.3.2008 20:24:11)
|
PIVOVARNA Datum: LAŠKO Kadrovska služba Antunović Ivica Padlih borcev 10 6258 Prestranek Prošnja za delovno mesto kušalca piva na tekočem traku Antunović Ivica rojen 25.08.1973.Slovenski državljan.Spoštovani! Opazil sem da v vsaki steklenici Laškeg piva manjka en požirek.Zato sem prišel do zaključka,da je legenda o kušalcu piva,kateri preizkusi vsako pivo v pivovarni Laško,resnična.Legenda pravi da ga,ko se ta kušalec zredi od piva,rata rdeč v obrazu in začne govorit:''Ho,Ho, Ho, Ho,''pošljejo na lažje delovno mesto,za Dedka Mraza.Legenda tudi pravi,da se novi kušalec sprejme vsakih tisoč let.Bliža se leto 2000 in vi boste sprejeli novega kušalca.Zato bi vas prosil da sprejmete mene. Več kot pet let delam kot gradbeni delavec.To pomeni,da spijem dosti piva.Še nikoli nisem bil na zdravljenju od alkohola,kar pomeni da mi bodo jetra še dolgo zdržala.To,da pijem samo Laško pivo poznajo vse natakarice.Delal bi samo za hrano.Ni važno kaka je hrana,samo da je pršut na tenko zrezan.Rad bi delal vse praznike, sobote,nedelje in čim več nadur.Lahko spim tudi v tovarni.Menim,da je delo kušalca piva na tekočem traku v pivovarni Laško,najlepše delo na svetu.Zato prosim vas,prosim vas,prosim vas, prosim vas,da ugodno rešite mojo prošnjo. Upam da boste mojo prošnjo ugodno rešili,ker vas prosim,prosim, prosim,prosim… Lep pozdrav! Podpis:
|
|
|
|