Kje naj kupim (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

brbra -> Kje naj kupim (31.1.2005 9:40:08)

Supergice namreč, ampak ne nike ali puma ali kaj podobnega. Rada bi kaj v stilu all stark , ker smo jih dobili ene v posojo pa jih je mali totalno zguslal je kar podplat raztrgal :bravo: pa ne morem tega dat nazaj- bojo rekli, da sem jih sama nosila :)-
Problem je v tem, da se mi sploh ne sanja kje naj jih kupim oz. nikjer ne zasledim kaj takega . Lahko je tudi kakšna druga "sorta" samo, da ne stanejo 5k sit.
Imajo v massu kaj takega?
joj nujno rabim :kava:

Hvala pupe in lep dan ;)

Anonimen -> Kje naj kupim (31.1.2005 9:45:48)

Koliko ima pa številko? Zdajle boš bolj težko kaj platnenega kje dobila. V Massu je pa tudi kar drago. Prej kakšen Jello ali pa La Scarpa.

malika -> Kje naj kupim (31.1.2005 9:50:02)

Majhne številke imajo v baby centru, ampak tisto so bolj copatki. Prave dobiš v Massu, ampak šele v marcu dobijo spomladansko kolekcijo.

brbra -> Kje naj kupim (31.1.2005 10:06:07)

Aja številko 18 ali 19. Ali ima mass tako majhne št.? Vem, da je fisher price nekaj časa imel take cute supergice ampak kaj ko kej rabiš ni tega nikjer več :hudicek:

Bo treba lih v Trst pogledat

lp

Anonimen -> Kje naj kupim (31.1.2005 10:15:10)

Ja, marička, kako je pa tak majhen lahko tako uničil superge? Ta pa bo še razgrajač.
Škoda, sem mislila, da bi ti jaz naše lanske kje poiskala, če bi jih našla, ampak so številka 22 ali 23.

brbra -> Kje naj kupim (31.1.2005 11:34:16)

Joj ne sprašuj ne samo hiperenirgijski je kot bi ga na štrom prklopli. Ne morem verjet- no ja je po mami:bravo:
Dva meseca nazaj sem od sestrične dobila ležalnik- gugalnik - skoraj nov full malo rabljen. Pa pride sestrična v sredo na obisk in jo je kap, ker je mali gugalnik pri nogicah raztrgal. Namreč se hoče cel čas gugat in je tako drsal z nogami po spodnjem naklonu, da je prevleko čisto strgal- tako da gremo jutri v BC po nov ležalnik- hvala bogu za akcije;)

Ja imamo pa 4 mesece in če bo šlo tako naprej bomo prav kmalu tekali za njim:)-

lp

Anonimen -> Kje naj kupim (31.1.2005 11:36:32)

Nič hudega, energija je vedno dobrodošla. Jo bo še pošteno rabil.

lin -> Kje naj kupim (31.1.2005 13:59:09)

Vem da so jih enkrat imeli v Sport 200!

Stran: [1]