SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tannya -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 9:14:12)

Kako ste kaj? Meni je slabo za znoret in v službi zelo težko delam...:zmeden:
Ste veselo novico že povedale? Jaz sem bližnje že seznanila, v službi pa bom še kakšen mesec počakala.
LP;Tanja

pupika -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 9:54:08)

No in še ena, sem septemberka. Jaz pa se počutim kot roživa, niti ene same slabosti nisem imela, še utrujenoist je začela pojenjati tako, da se počutim kot prej nobene spremembe, že trkam, da se ne bo spremenilo.

Pregled imam v sredo.

tannya -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:08:49)

Jaz sem imela prvi pregled že prejšnji ponedeljek, naslednjega pa imam 11.2. Prvič mi je vzela bris, pa vaginalni UZ naredila, se je videla moja mala pikica:duda:
V službi se tako težko skoncentriram na delo...večinoma mi je slabo,popoldan pa sem že takooo utrujena...

Sugy -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:18:31)

Zdravo,

jaz se počutim neverjetno dobro, nobenih slabosti nimam, le malo bolj napihnjen trebuh.

Povedala nisem še nikomur, verjetno bom kar slikico pokazala, ko opravim UZ v 8.tednu. V službi pa mislim povedati šele po 3 mesecih.

Sugy, 6t

kathy -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:23:38)

Pozdravljene septemberske :nosecka:
Tuki še ena!
Moje slabosti so že stalnica, a mi je rekel G da bo tako verjetno samo še do enega 16tedna - še 7tednov:((
Jaz se pa utrujena že zbudim, ko priracam do kopalnice, moram še tam malo premeditirat in potem veselo naprej.
Lepo se mejte

Lenči -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:25:15)

Zdravo!

Slabosti in bruhanje so moja stalnica, tako da sem hočeš nočeš morala povedati v službi, saj so me že čudno gledalli kaj kar naprej tekam na WC ;) Po prvem pregledu (prejšnji torek) pa me je zdravnica dala za 4 ure na bolniško. Tako da sedaj zagotovo vsi vedo, ker pač delam samo od 7-11.

Čeprav pravijo, da je vsaka nosečnost različna, je ta moja druga skoraj identična prvi. Ampak za končno nagrado se splača potrpeti :love:

Enga sončka, Lenči (8t+1d)

Kinokija -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:38:16)

Oj, tudi ena sept. tukaj. Meni je tud tkooooooo slabo, zanima me pa, če katero BOLI TREBUH? Ne taki krči kot menstrualni, ampak boli trebuh kot da ga bo razneslo? Me je kar strah, da ni kaj narobe..
Prvi pregled imam 10.2.
Aja, pa raznih vonjav od hrane tud ne prenesem.
Lp K.

kathy -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (31.1.2005 10:45:47)

Ojla!
Kinokija mene boli občasno trebuh kakor da bi imela kake prebavne motnje in še zelo slabo sem se počutila zraven.
Meni je ful težko kakšen dan kosilo kuhat, sploh če je kakšno rdeče meso (mi tako smrdi in tako ogabno rdeče zgleda).
LP

smeja2 -> SEPTEMBERKE/OKTOBERKE (3.2.2005 22:50:27)

super, jaz sm pa že mislna da je kej narobe z mano kr mi ni čist nč slabo.
Zdej pa vidm da nism edina:)
upam da tako tudi ostane
prvi pregled imam šeleeee drug teden v sredo
komi čakam
lep pozdrav vsem
maja

Stran: [1]